середу, 30 листопада 2011 р.

Завдання для всіх третя частина



Напишіть есе 
"Нам пора для України жить!"

107 коментарів:

  1. Катерина Куринная3 грудня 2011 р. о 19:16

    "Довершилась України кривда стара, —
    Нам пора для України жить",-Іван Франко.


    Цей заклик знали всi українцi,які любили, боялися або ненавиділи Франка.Він показує проблему всього народу, в яку люди не хочуть вiрити.Он щиро і чесно, нічого не приховуючи, розповідає у своїх творах тяжку правду i в цих словах натякає на повагу до батьківщини, на любов до ней.Родіну ніхто не вибирає і вона найкраща якщо твоя.Така проблема, порушена письменником десятки років тому, до цих пір актуальна.Зараз немає патріотів, немає подяки героям, немає життя присвяченного батьківщині,і раніше ця проблема теж була присутня.

    ВідповістиВидалити
  2. "Нам пора для України жить!" - у цих словах відобразилось важке положення України часів Франка. Ці слова закликають людей до рішучих дій у підтримку власної держави, до покращення життя. Франко розумів, що тільки об'єднавшись українці зможуть досягти своїх цілей, тому закликав народ до руху у підтримку своєї держави - України. Можливо, це було першим кроком до становлення сучасної України.
    Безперечно проблема, висвітлена Франком, була, є і буде актуальною, бо завжди були і будуть люди, які забувають про свою Батьківщину, про її красу й співучу мову. Перш за все, країна базується на людях, готових жити за для цієї країни, а якщо таких людей не буде, то і країна теж не буде існувати. Тому потрібно жити не лише для себе, а і "для України жить".

    ВідповістиВидалити
  3. Алеєв Ярослав5 грудня 2011 р. о 18:21

    "Нам пора для України жить!"

    Цi слова Івана Франка відомi усім свiдомим українцям. І вони мають стати основною формулою нової епохи нашого життя — громадської діяльностi. Ми повинні правдою оновити своє життя. Іван Франко — один із найбільших постачальникiв правди для свого народу. За життя Франка одні любили його, інші боялися або навіть ненавиділи (це доля багатьох геніїв, не тiльки у галузi пера). Пiсля загибелi Франка люди стали меньше знати його через замовчування правди, яку він відкривав їм. Найважливiшi працi Франка прирікали на забуття, інші піддавали невiрному тлумаченню. Ми маємо не пiддаватися загальному руху i робити так, як робив справжнiй патрiот України - Iван Франко.

    ВідповістиВидалити
  4. Юлія Биковська5 грудня 2011 р. о 19:25

    "Нам пора для України жить!"

    Чим визначається людина? Зовнішністю? Здатністю підтримати цікаву розмову? Матеріальним можливостями?.. На жаль, у сучасному світі все більше і більше людей забуває про найголовнішу цінність - патріотизм. Немає людини без минулого, як немає майбутнього без теперішнього. Забувши про сиві часи давнини, ми позбавляємо себе шанса на щасливе життя через роки. Україна - це наша велика родина, те, що об'єднує всіх нас. Якщо ми забуваємо про благополуччя України, ми забуваємо і про власне щастя. Адже якщо наша країна буде потерпати від своїх же дітей, на що ми можемо розраховувати у власних родинах?..

    ВідповістиВидалити
  5. Моргунов Едгар5 грудня 2011 р. о 21:05

    "Нам пора для України жить!"
    Патріотизм - це, звісно, гарна якість у людини.
    Як сказав Вова: "У цих словах відобразилось важке положення України часів Франка."
    Я не можу погодитись з цим висловлюванням, тому що таке положення було притаманне для України завжди, а не тільки за часів Франка.
    Також я просто жахаюсь з ваших коментарів. На мою думку, все залежить від нашої влади, тому що саме її діяльність формує настрої простого народу. Якщо ми працюємо на її благо, а вона просто нами маніпулює, то, звісно, їй не здобути підтримки.
    Треба не поширювати/нав`язувати ці думки, а співпрацювати з народом.

    ВідповістиВидалити
  6. Як же жити для України, як взагалі жити для своєї держави?
    Це дуже цікаве питання і у кожного, мабуть, своя думка на цей привід.
    Я вважаю, що це не тільки патріотизм. Життя для держави - це не просто існування, а гідне й активне життя справжнього громадянина. Тобто треба вказати на те, що ти чогось вартий.
    Держава - це велика сімя. Родичі пишаються твоїми успіхами і вказують вірну дорогу при помилках. А ми відповідно намагаємося піклуватися про них. Так, може, жити для України - це піклуватися про неї і бути справжньою Людиною?

    ВідповістиВидалити
  7. О, згодна з Єдгаром! Долой Януковича!

    ВідповістиВидалити
  8. Наташа Панюта5 грудня 2011 р. о 21:37

    Кожна людина хоче досягнути чогось у своєму житті. Один прагне знань і саморозвитку, інший хоче тихого родинного затишку, хтось шукає себе у творчості, хтось - у праці. А чи дісно так багато людей, що живуть лише ради своєї держави, її процвітання, розвитку, заради її майбутнього?
    Ні! Їх дуже небагато, мабуть, їх можна було б перелічити на пальцях однієї руки - людей, що поклали усе своє життя на спроби витягти свою країну з-під чужої влади, зробити усе лише для того, щоб вона розвивалася.
    Одним за таких людей був і Іван Франко - людина, ща кидала виклик усьому суспільству, що було проти розвитку української культури. Людина, що не злякалася жорсткої розправи і не припинила прикликати людей боротися за своє життя, за свою культуру - за Україну!

    ВідповістиВидалити
  9. Моргунов Едгар5 грудня 2011 р. о 22:19

    Я не закликав нікого до антиянуковичівського руху! Просто людей використовують, як маріонеток. Хтось повинен за для розвитку країни закладати своє життя, а хтось, сидячи при владі, цим користується для власних потреб. Такий патріотизм є марним для держави, але корисний для осіб, які є нашою владою. Може саме тому нас закликають до патріотизму, бо це дуже зручно й вигідно для законодавців і чиновників?
    Саме тому такий засіб покращення стану держави приречений на загибель. Мабуть, тут потрібні докорінні зміни у самій владі.

    ВідповістиВидалити
  10. ...А саме нам потрібне об'єднання з Росією.

    ВідповістиВидалити
  11. Наша держава требує тільки самовіддачі, не пропонуючи нічого взамін. Як же жахливо жити у нашій страні: ви тільки подивіться, майже кожного дня збивають людей на дорогах, вже школьники продають МАРІХУАНУ у своїх школах, жаах просто, вже не кажу про те що 10 ричні дівчини виходть та грабують людей! І чому нам потрібно жити для України?! Коли вже Україна почне жити для нас?! КОЛИ????

    ВідповістиВидалити
  12. ви усі пишете авжеж дуже гарно! Але це бред, для такої країни навіть жити не хочеться, тільки й чекаю совершиноліття, щоб зїхати відсюди

    ВідповістиВидалити
  13. Моргунов Едгар5 грудня 2011 р. о 22:50

    Чому анонімно?

    ВідповістиВидалити
  14. Щоб тапками не закідали.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. АНОНІМ !!! Спочатку навчись грамотно писати !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Видалити
  15. Мирон Левков6 грудня 2011 р. о 18:41

    "Нам пора для України жить!"
    Я майже згоден з цим висловлюванням. Так, десь нам справдi потрiбно жити для нашоi рiдноi України. Але для - рiдної землi, а не сучасної держави України, за яку б я i ломаного гроша не дав. Бо ця держава розворована, пограбована политиками. Заради такої я б жити не хотiв.
    Але все ж таки ця земля для нас рiдна, i я вважаю, що треба iї любити i поважати.

    ВідповістиВидалити
  16. Храмова Катя6 грудня 2011 р. о 21:25

    Дiйсно,ми вже пiдлiтки, i нам час замислитися над цими словами,але менi спадають на думку такi питання "Що для нас зробила наша рiдна Украiна?"або"Чи всим задоволенi люди?",авжеж,вiд нас вимагають зовсiм небагато:добре навчатися,брати участь в змаганнях та алiмпiадах,але,нажаль,через безлад в краiнi деякi дiти зростають в дiйсно поганих умовах,багато людей не мають постiйного мiсця проживання,багато людей голодують, i як пiсля всього цього можно жити для Украiни?!I,я вважаю що якщо наша держава хоже щоб ми щось робили для неi iза ради неi,то нехай спочатку почне жити ДЛЯ НАС!

    ВідповістиВидалити
  17. Логвиненко Дмитро7 грудня 2011 р. о 00:03

    Нам пора для України жить
    Такі слова сказав Каменяр близько століття назад. Йому було боляче дивитися, що чимало українців думають тільки про свою особисту поживу, ладні переступити через інтереси та долю власного народу, відмовляються від своєї українськості, мови. Але він вклав у ці слова й інший зміст: кожному українцю треба думати не тільки про особисте благо, а й про благо усієї України, бо тільки за гуртування можна досягти спільної мети - звільнити Україну та забезбечити у ній щасливе і радісне життя вільних людей.
    Та й сьогодні, коли Україна незалежна, її доля залежить від кожного з нас. Людина, живучи у суспільстві, просто не може думати виключно про свої інтереси. Вона так чи інакше повинна не тільки брати в суспільства, а й щось йому давати. Тільки на цьому ґрунтується існування суспільства та тільки за цієї умови можливе щасливе життя людей. У тому числі й сучасних.
    Треба думати про долю держави, у якій живеш, бо від її долі залежить і твоя.

    ВідповістиВидалити
  18. "Нам пора для України жить!"
    А я не згодна з цим висловлюванням. Так патріотизм-це дуже добре, але жити та існувати заради однією держави на мою думку якось не дуже разумно.
    Сама Україна дуже гарна та добра країна. Але люди, що тут живуть, настільки її зіпсували, що особисто я у майбутньому тут жити не хочу. Це дуже сумно. Бо через цих людей, моя думка про нашу країну стає все гірше та гірше з кожним роком.
    Але я все ж таки люблю рідну та гарну Україну. Та я би не посвітила їй все своє життя, тому що вважаю, що це марно. Одна людина не зможе виправити помилки усіх людей, що тут живуть, тому що ця проблема настільки глибока, що її вже не виправиш. Поки більшість українців не почнуть цінити те, що у них є, спроби, щось змінити, будуть марними.

    ВідповістиВидалити
  19. Оксана Вікторівна7 грудня 2011 р. о 19:48

    Дмитро сказав:"Людина, живучи у суспільстві, просто не може думати виключно про свої інтереси. Вона так чи інакше повинна не тільки брати в суспільства, а й щось йому давати. Тільки на цьому ґрунтується існування суспільства та тільки за цієї умови можливе щасливе життя людей. У тому числі й сучасних."
    А ЩО ВИ ЗРОБИЛИ ДЛЯ СВОЄЇ КРАЇНИ ЧИ МОЖЕТЕ ЗРОБИТИ?
    ЩО Б ВИ ЗМІНИЛИ?

    ВідповістиВидалити
  20. Багато чого можна змінити: у першу чергу це наша влада, погана вона в нас, з цім не поспориш...Змінив би ще менталітет: щоб люди розуміли, що ничого за просто так нам не дається, що гаїшніки потрібно щоб отпрацьовували свою зарплату з чесною совістю, тому що віна в тому що водії збивають пешеходів належить не тільки водіям, але й гаїшнікам теж! Тому що є таки(сам бачив): зупинили п*яного волія, він дав їм грошей та поїхав далі. Хто знає, може він далі зіб*є малу дитину, котру мама чекає додому. Потім я би змінив міру покарання для людей, в першу чергу я за смертну казнь, за то щоб людям відривали руки за скоєнне, як раніше. Тому що просідити в тюрьмі можно й в своє задоволення, маєш дах та їжу, що ж ще треба?! А коли людина, перш чим скоювати правопорушення, замислиться що за це в неї повідрубають руки, вважаю що тоді вона не буде грабувти чи вбивати інших! Закони я би переписав наново, усі. Так, щоби у нас справді була демократична країна. Я би зробив те що людям справді подобається, враховув би їхню думку. То що, в нас багато наркоманів, хворих на туберкульоз, а чому вони не йдуть лікуватися у притулки? Чому вони звідтіля збігають? Представнікам влади треба дивитися на це "не через рукава", а треба запитати їх. чому їм там не подобається. Може, якщо б вони так зробили, тоді б Севастополь не посідав бі перше місце на хворих на СНІД, туберкульоз...
    Все треба міняти, чомусь навіть не можу знайти гарних рис в нашої країни, починяю потіхоньку засмучуватися...

    ВідповістиВидалити
  21. Лиш боротись, значить жить
    Vivere memento!
    Не для кого не таємниця, що Франко один із найбільших геніїв багатих на таланти 19-20 століття. Іван Франко не тільки поет-геній, та й активний учасник громадянсько-політичного життя Західної Украіни. Громадська лірика поета відігравала велику роль у суспільстствінному житті поета.
    Давайте ж прислухаємося до Франка!
    «Я буду жити, бо я хочу жити!
    Не щадячи ні трудів, ані поту…»
    Ліричний герой займає активну життєстверджуючу позицію, він оптиміст. Так давайте й ми будемо оптимістично дивитися в майбутнє нашої країни.
    Герой Франка – це народний герой, його коріння із казок, легенд і мрій українського народу. Що дає людині наснагу, стійкість, силу, неперевершеність людині. Тільки рідна Земля! Так само вважає поет:
    «Земля моя, всеплодющая мати,
    Сили, що в твоїй живе глибині,
    Краплю, щоб в бою сильніше стояти,
    Дай і мені!»
    Байдужість, байдужість, байдужість – це як чума. Автор порушує цю складну тему:
    «Не дай заснуть в постелі безучастя …
    …Не дай живому в домовину кластися…»
    Ліричний герой Франка відчуває, що в нього «кров кипить» і «нутро все горить»…
    Я переймаюся цим оптимізмом, світлою вірою в майбутнє. Ліричний герой і громадянська позиція самого Франка – це безмежна енергія. Так давайте і ми будемо гідними своєї Батьківщини, будемо виборювати краще, не будемо байдужіми!
    Лиш боротись, значить жити…
    Vivere memento!

    ВідповістиВидалити
  22. Карпов Даніїл8 грудня 2011 р. о 01:08

    "Анонім сказав...

    ви усі пишете авжеж дуже гарно! Але це бред, для такої країни навіть жити не хочеться, тільки й чекаю совершиноліття, щоб зїхати відсюди"

    Згоден. Наша країна нічого не робить для нас.Чому я буду чекати якихось ілюзій від неї? Багато хто скаже: "От візьми і зміни все!", Але не все так просто. Ми терпимо, коли нас нахабно обманюють. І врятувати нашу країну може хіба що щось радикальне. Я буду жити для тієї країни, де я буду забезпечений майбутнім, де я буду усвідомлювати стабільність, і де в мене будуть великі можливості. Повинен бути взаімовигідний симбіоз, якого я не спостерігаю в Українi.

    ВідповістиВидалити
  23. Я не розумію, навіщо зачіпати політику в цій темі. У Севастополі просто живуть занадто багато росіян, до того ж це досить сучасне місто, до того ж туристичне. А от якщо виїхати в інші міста, а краще в села ... Подивитися, як живуть справжні українці, як вони цінують свою мову, свою культуру, свою природу. Україна - настільки красива країна, зі своїми звичаями і культурою. З нашим сучасні темпом життя ми перестали звертати увагу на просту красу - просторі поля, гори і, звичайно, море. Україна дає нам і дім, і їжу. А що даємо їй ми? Ми тільки забруднюємо, все псуємо. Люди прагнуть виїхати в інші країни ... навіщо? Просто в інших країнах люди живуть як для себе, так і для людей. Вони дуже виховані і культурні не тільки між собою, а й по відношенню до своєї країни. Люди не вміють цінувати. Якщо б багато хто в Україні почали цінувати свою країну, робити все для неї, для її мешканців-все пішло набагато краще. Але, на жаль, більшість мешканців України, а точніше жителі великих міст-скупі егоїсти.

    ВідповістиВидалити
  24. Взагалі, при чому тут Севастополь? Усюди так. В Росії ще гірше. Ти жила в селах, що так говориш? Ні, а я жив, та знаю як там "добре живеться". Там живуть такиж люди, як і в містах. Це міф, що більшість людей - егоїсти. На самом ділі, ми усі егоїсти. Але не ярко виражені. Наприклад, в моєму класі десь 2 человіка егоїста. А ти говориш, що більшість. Яка мова взагалі може йти про природу, коли її скоро не буде! Раніше у моєму дворі росло багато дерев. Десь 2 роки тому назад їх знищили. Для чого? Щоб звільнити місце для нового гіпермаркету. Скоро дерев взагалі не буде. І що тоді буде гарного в нашій краіні? По товїм доводам, вона потеряє свою головну красу. Не країна дає нам їжу, дім, а я сам заробляю гроші та придбаваю собі їжу, дім, отримаю освіту. Країна грає роль тільки принайми, що громадяниство Украіни. Та й все.
    А чому ми говоримо про политику, тому що Президент, Верховна Рада - це обличчя нашої країни, вони подають нам приклад своєю поведінкою. І на жаль дуже поганий.

    ВідповістиВидалити
  25. Валерія Б. 10-а8 грудня 2011 р. о 21:46

    Бути Українцем - це, в першу чергу, поважати свою країну - Україну, її закони та лад.
    Бути Українцем - це, поважати себе як громадянина України.
    Ці дві позиції найголовниші, якщо Ви не поважаєте країну громадянином якої хочете бути, то Ви не є громадянином цієї країни насправді.

    А тепер подумайте кого Ви в першу чергу не поважаєте.
    це питання мені нагадує "новітніх вірующих", які щонеділі ходять до церкви, носять біблію так полюбляють вчити інших, і набожно-показово хреститись, але вийшовши поза межі церкви першим словом, що злітає з вуст є матюк, або ведуть зовсім не праведне життя.

    Подумайте про це тоді коли черговий раз будете галасувати на весь світ, що ви "любите Україну" чи "Я - Українець !?", і запитайте себе чи дійсно ви її любите (а любов в першу чергу означає повагу).

    ВідповістиВидалити
  26. Ми її взагалі не любимо! Це тобі потрібно було нашим депутатам та в першу чергу - Юлї відправити.

    ВідповістиВидалити
  27. Моргунов Едгар9 грудня 2011 р. о 00:34

    Процитую Яну: Я не розумію, навіщо зачіпати політику в цій темі.

    Ще раз прочитай тему есе. Саме вона й зачіпляє політику. До нас з молдих літ намагаються нав`язати цю ідею, щоб у майбутньому ми були слухняними та вірними громадянами.

    ВідповістиВидалити
  28. Моргунов Едгар9 грудня 2011 р. о 00:36

    Валерія, а ти любиш Україну?

    ВідповістиВидалити
  29. Чернюк Олена 10-А
    Коли я була маленька, моїм найкращім другом була моя пробабуся. Вона гралася зі мною, розповідала казки про далекі країни, вчила малювати й при цьому завжди співала. Як зараз пом'ятаю:
    "Ніч яка місячна, зоряна, ясная,
    видно, хоч голки збирай
    вийди хоханая, працею зморена
    хоч на хвилиночку в гай"
    Досі серце гріє цей тихий й ласкавий мотив. Як давно це було...
    Пам'ятаю її лагідний голос, неначе створений щоб співати й читати казки... Говорила вона тільки українською, тому для меня це й справді рідна мова, співуча й мелодійна.
    Пробабуся любила Україну всім серцем, боліла їй тяжка доля країни, та з малих років вона розкривала переді мною красу мого власного краю. І маленькою, я пишалася, що я українка.
    А що тепер коїться? Люди зневірилися у владі й якось отак для себе вирішили, що ненавидять вони свою рідну Україну, почали вважати, що в неї нічого поважати, що закордоном буде краще, і не хотять вони її знов полюбити. а чоиму так? Бо немає в нас національної ідеї, немає нашого Франка, який зібрав би нас коло себе, дав би віру у краще майбутнє тут, на нашій Батьківщині!
    Майже всі проти неї. Ажде простіше просто відвернутися й поїхати, аніж щось змінити!!! Бо думають тілки про себе, не хотять подумати про іньших. Про долю України, колись величної і могутньої.
    "Схаменіться, недолюди
    діти юродиві,
    подивіться на рай тихий,
    на свою країну
    ПОЛЮБІТЕ ЩИРИМ СЕРЦЕМ ВЕЛИКУ РУЇНУ!!!"
    Час вже нам всім хоч трохи пожити задля України!...

    ВідповістиВидалити
  30. Лен, ти права,але ЯК знов повернути любов до своєї країни?!

    ВідповістиВидалити
  31. Оксана Вікторівна9 грудня 2011 р. о 17:30

    Діти, майбутнє України тільки за вами! Я згодна, що виїхати за кордон - найлегше. Ту, далеку країну створили, вибороли інші люди, а ви готові, без боротьби прийняти все ними створене не докладаючи своїх зусиль.

    ВідповістиВидалити
  32. Я вражена тим, що стільки боягузів в нашій паралелі. Звідкіля стільки анонимів? Звісно, це дуже зручно казати гучні сміливі слова, коли ніхто тебе не впізнає: і відповідати за них не доведеться, і героєм почуватимешся. Мої вітання, любі друзі, вже до такого дійшли!

    По-перше, я вважаю, треба розділяти Україну-державу та Україну-країну. Бо про державу(тобто про політиків) і казати нема чого - це купка людей(більшість з яких мерзотники). Їх обрали наші батьки, а наступних оберемо ми.
    Але, як вже писали Мирон та Яна, Україна - дивовижна країна, з прекрасними звичаями, природою, людьми, і саме її ми маємо любити, заради неї жити. Я вважаю, що культура України - одна з найцікавіших, що народні пісні та художня література буває неймовірно чарівною, і з цим поспорити може тільки людина упереджена.
    Чому як держава Україна зараз така? Тому що мало боролися, тому що забагато було таких, що казали:"Що може зробити одна людина? Поїду краще закордон, і буду там щасливо жити"(тут я такі висловлювання теж бачила), тому що забагато людей, які люблять кричати зза чиєїсь спини, і бояться, що їх "тапками закідають".
    В тих країнах, куди ви збираєтесь їхати люди багато віддали за свободу, та вибороли собі гарне життя.
    Я поставила підпис під своїм коментарем, щоб ті, хто зі мною не згодні могли відповідати мені, а не кидати фрази у повітря.

    ВідповістиВидалити
  33. Я з тобою повністю згоден, але по-перше це не трусість. "і відповідати за них не доведеться, і героєм почуватимешся", - я не казав ще нічого, за щоб прийшлося говорити, да і геройство тут не дотемне, я просто висказав свою думку, так же як ти.По-друге, а дійсно же, Іван, що ми можемо зробити для своєї країни? Авжеж зі своєї сторони я роблю все можливо: добре навчаюся, не порушую закон. поважаю свої однокласніків та взагалі усіх. Що ще? Ти відповідь, а то мені справді цікаво!
    Взагалі-то робити життя громадянинам краще - це місія депутатів, президентів, вони обрали цю стезю, це надежить до їх обов*язків. Люди потрібно щоб тільки користувалися їх прцею у житті. У їнших країнах так ї є - усі ці політики працюють задля людей, тому і життя там краще, тому багато хто ї хоче поїхати туда. В чому моя вина, що в нас дуже поганий уровеь життя? Що я можу зробити? Сказати политикам, що в нас все погано? Але й вони ітак знають та нічого не роблять. В них пассивна поведінка що до держави. А в інших країнах - активна, політики роблять усе можливе, щоб життя було кращим.
    Ось так

    ВідповістиВидалити
  34. Про анонимність. Тут є два варіанти: людина або має свою думку, і тоді висловлює відкрито, або не має, і тоді мовчки стоїть у сторонці. Усе інше - полумєри, і я зараз навіть не знаю з ким спілкуюся. Якщо ти не підписуєшся, значить боїшся засудження. Але якщо назвеш реальну причину, я звісно вибачуся за ці слова.
    Звісно, я тобі план дій по врятуванню України зараз не скажу, але бачимо з історії: люди робили абсолютно нереальні на перший погляд речі, тому що дуууже хотіли і вірили у свою справу. І усі великі справи починались з однієї небайдужої людини. Цитата(на жаль не знаю хто сказав):"Людина може перебороти що завгодно, тільки якщо впевнена, що в цьому є сенс". І ще одна(Свамі Вівекананда):"Історія людства - це історія достатньо небагатої кількості людей, які повірили у себе" (не можу втриматися від використання цитат, адже це слова великих людей)

    У тих розвинутих країнах політики відчувають відповідальність перед народом не тільки тому, що такі вони хороші, а й тому що таких їх обрали грамадяни, тому що вони знають, що люди не будуть терпіти їх неправомірну поведінку, а у нас політики роблять що загодно, і максимум що отримують у відповідь - це хілий мітинг з 20 напівбезумних пенсіонерів.

    Я тут таку демагогію розвела тільки про можливості однієї людини, а якщо усі(чи хоча б більшісь) відчують свою відповідальність за власне життя - то підняти Україну на належний рівень абсолютно реально.
    Але, боюсь, що з таким настроєм, як у тебе, не підняти тобі революцію)

    ВідповістиВидалити
  35. Як відомо, кожна річ має два боки. Один з них - темний, огидний. Другий - чистий та світлий.
    Так і у випадку України:
    В нас правительство ворів, які збудували свої мерзенні імперії на руїнах великої країни, замість того, щоб вивести Україну на європейський уровень (до речі, після розпаду СРСР Україна мала одну з найрозвинутих економік і буза здатна стати не останньою країною в світі).
    Так, в нас в країні повний безлад й більшості чхати на інших.
    Так, скоро вже ми зруйнуємо самі себе у постійних сварках Східу і Західу.
    Але!
    Чому ніхто не пам'ятає про те гарне, що в нас є?
    Чому ніхто не згадує про величність нашой мови, яка нічим не поганіша за російську?
    Чому ніхто не згадує про чудову ту нашу природу: про безкінечні степи, про "найсиніше у світі" Чорне море, про спокійний Дніпро?
    Чому ніхто не згадує про те, що залишатиметься завжди - про український народ, який веде свій рід аж від Києвськой Русі, про той народ, який у слов'ян є одним за братів? Про той народ, який перенес століття страждаючи, не маючи жодних сил піднятися, але який нес у свойому серці полум'я отої свободи? Той народ, який нажаль здобув оту свободу і зараз, здається, не знає що з нею робити...
    Усе залежить від того, ЯК дивитися і як сприймати те, що ти бачиш. Я вважаю, що Україна має майбутнє, але тільки якщо усе населення підійметься у єдиному пориві й зкине оціх "нових загарбників". Самі. Й ніяка Росія нам не потрібна (або тільки вільна, а не така, як зараз).
    Що ж до вас, нешановний Анониме й іже з ними.
    Якщо ви не знаєте що робити для нашої країни, моя рада така: скоріше вже тікайте з України. Без вас розберемося.

    ВідповістиВидалити
  36. Моргунов Едгар11 грудня 2011 р. о 22:51

    "Україна має майбутнє, але тільки якщо усе населення підійметься у єдиному пориві й зкине оціх "нових загарбників""
    І що буде? Прийде нова влада, на умовах, що зробить усе для покращення України. І також це будуть тільки обіцянки та все почнеться спочатку.
    Революція? Не кидайтесь словами, спочатку добре поміркуйте. Написати не важко, а очолити, чи прийняти участь висточить сил?
    Я не проти самої України. Люблю цю землю і людей, але набридло дивитись на похмурі обличчя і чути про те, яка бідна і постійно пригнічена Україна.

    ВідповістиВидалити
  37. Олександра А.12 грудня 2011 р. о 20:54

    Важко додавати щось до обговорювання, у якому вже були i думки, i справжнiй патрiотизм, i цинiзм, i палке протистояння…

    Як на мене, Україна вже багато зробила для нас. Я навiть не кажу, що дала освiту, виховала нашi культурнi спрямування, сформувала свiтогляд. Рiч у бiльшому: вона дала нам почуття належностi до великого, гордого народу, показала нам, що ми не одни в свiти, а частина бiльшого i – єдиного. Я не вiрю, що це для вас не важливо.
    Саме тому ми маємо їй вiддячити. Тим паче, що бiльш у нас нiкого немає. Та нас немає у нiкого. Якщо так склалося, що країна ця наша, то вже треба бути її гiдними.

    ВідповістиВидалити
  38. Мені теж набридло. Бо усі чому-то ототожнюють нашу країну Україну із тим, що робить наше правительство.
    І на мій погляд досить вже терпіти. В умовах наших звичок, в умовах нашого менталітету потрібна саме революція. Але не буржуазна, яка була у Франції, а всенародна, якою була Велика Жовтнева. Тільки без купи її помилок. (треба зробити як у Японії. Там вони враховували досвід усієї Європи й скакнули майже одразу з феодалізму до постіндустріальних держав).
    (Звичайно, якщо наша волода не одумається й почне діяти, а не ...).
    До того ж треба змінювати вишезгадуваний менталітет. Треба навчати молодіж любити нашу неосяжну країну. Показувати, що вони не поганіша за інші (наприклад, дуже гарним з цієї точки зору є отой проект "Київстару", де вони збирають усі красиві фотографії України. Я дивився - аж дихання перехоплює!).
    Треба створювати гідні умови для майбутнього нації, треба щоб уми не виїзджали за кордон.
    Взагалом, розповідати можна багато чого. Залишається дві умови: наші можливості й бажання народу. А інше прикладеться.

    ВідповістиВидалити
  39. А запроваджуючи iдею iз блогом, наш вiддiл освiти навiть не здогадувався, що дає повштовх революцiї...

    ВідповістиВидалити
  40. От якщо чесно, всі звичайно такі правильні, розумні. А давайте подивимося правді в очі.
    Всі тут висловлюють свою думку, але ж на самому те справі, до чого все це? Хіба що для хороших оцінок.
    Я б зараз подумки поділила людей на чотири типи. Перші-люди, яким набридне все це, вся ця брехня, обман тощо, які в кінцевому підсумку виїдуть за кордон.Другі-будуть просто шукати для себе вигоду. Вони будуть знати, як потрібно жити так, щоб добре облаштувати своє життя. Вони знають, у яку галузь краще піти працювати, як піднятися (а в нашому випадку - кому дати хабара), а після справи підуть в гору. Треті-люди, яким взагалі все одно за своє майбутнє і майбутнє своєї країни.Хоча на мою думку, такі люди не живуть-а просто плазують. І, нарешті, четверті - їм буде не все одно за життя країни, вони будуть відстоювати її, намагатися боротися з урядом. І ось тут настає найсумніший момент: на жаль, таких людей мало, і коли вони виходять на вулиці, щоб боротися-їх просто мало хто підтримує. Поки що уряду вдається стримувати натовп.
    Є ще один сумний момент. Всі ми дивимося новини, ну в крайньому випадку більшість. Що ми бачимо? Порожні слова, дії, які потрібні лише для відводу очей! Ми всі прекрасно знаємо про суди, якими всі громадяни нашої країни так стурбовані і стежать за ходом подій. Більшість просто не розуміє, що це все лише спектакль. Вони провертають свої махінації у цей час, а ми навіть не замислюємося над цим.
    Мені здається, просто вони скоро дограються. Люди довго не стануть це терпіти. Просто шкода, що до цього часу вони вже добряче "наживуться" Ну все ж це особисто моя думка.

    ВідповістиВидалити
  41. Моргунов Едгар13 грудня 2011 р. о 19:46

    Яна, скажи тоді будь ласка, чому ж ми досі це терпимо?

    Мені здається, що цього не треба було спочатку допускати. Чому в Европейських країнах через незначну незадоволеніть люди одразу виходять на вулиці страйкувати, проводять демонстраціі, а в Україні навіть при найважчих обставинах будуть сидіти склавши руки? Чи ми гірші за інших?
    Для народу потрібен поштовх, тому що так ніхто й не наважиться першим вчинити опір цій корупції.
    Ну а що? Революція - це не погана ідея!

    ВідповістиВидалити
  42. А я вважаю, що революція - погана ідея, і що вона ні до чого не приведе. То й що, були в нас вже революції, влада наобіцяла багато чого, всі задоволені пішли додому спати та й ВСЕ. На цьому все і скінчилося=(.
    Так, якщо вбирати всяких там Януковичів, Ющенківців та інших, кого ставити замість їх? Я, наприклад, кожного дня дивлюся телевізор, та на роль голови влади в нашій країні вважаю що не підходить жоден! Вбиремо ми їх з влади, та прийдуть інші, котрі будуть мабуть ще гірше... Що робити в цьому випадку тоді?!

    ВідповістиВидалити
  43. Едгар, а от не знаю чому. ось такі люди, сидять склавши руки, чекають поки за них зроблять всю брудну роботу. Настя права в тому, що немає відповідних кандидатур. Їх просто, насправді, не подпусают до влади. Я навіть думаю, уряд знає, чим це все обернеться. Вони постійно змінюють закони, щоб вигородити себе. Але напевно вже незабаром, опозиція почне впевнено діяти. Просто чекає відповідного моменту.

    ВідповістиВидалити
  44. Валерія Б. 10-а15 грудня 2011 р. о 16:30

    Тааак.Читаючи все це я просто не змогла встояти від свого коментарю
    По-перше, я погоджусь з думкою Яни,бо більшіть людей пишуть тут заради того,щоб мати добру оцінку,а не з того,щоб висловити свою думку о певних проблемах,які їх начебто хвилюють.
    По-друге,мені не зовсім сподобався коментар Іванни
    Вибач,а ти ніколи не думала ,чому люди ховаються під галочкою анонімності?
    Тут всі чудово розуміють ,що ,якщо хтось висловить думку свою проти України і почне виступати присвелюдно,то він зазнає свою участь,
    вчителю це уж точно не сподобається.Хіба мало, може своїм таким коментарем ,він обурить його або навіть розсердить,
    тому всі роблять з себе великих патріотів,не замислюючись пишуть,аби настрочити що-небудь
    Не обов'язково анонім може бути ліцемірним,просто його ніхто не підтримає,та він має одну все ж таки перевагу серед всіх нас-ГОВОРИТЬ ПРАВДУ.
    По-третє,як би там людина не любила Україну,від неї самої нічего залежати не може.Вплинути на владу може тільки народ,тобто люди які об'єднаються спільною метою.
    А знаєте чому ніхто нічого не робить?
    Тому що знають,що все це марно.Скільки обіцянок було,та все ж нічого не зроблено,тому й всі надію втратили..


    п.с. Едгар,я приймаю нейтральну позицію,тобто я не можу кричати, що обожнюю і люблю нашу Україну,та й кричати, що не люблю теж
    і мені не все одно,де я живу,і що трапляється у нашій державі,навколо нас
    людина,яка це буде читати,я впевнена,що на її лиці з'явиться усмішка.Бо всі наші коментарі ,як про мене несерйозні.Я вважаю,що ми малі,щоб влазити у такі проблеми,бо балакати всі гаразд..як там насправді, ніхто не може знати,але усім важко,це так...
    Але всеодно думки своїх однокласників мені цікаво читати,
    сподіваюсь вони не змінять своєї позиції, коли підростуть.

    ВідповістиВидалити
  45. "Нам пора для України жить!"
    Цей вислів зовсім не означає загибель заради України. Ні. Ця трактовка втратила актуальність вже декілька десятки років назад.
    В наш час ми, так сталося, живем на теріторії України, але це зовсім не значить, що всі повинні бути патріотами. Ніхто з политиканів немає права змусити російськомовне населення розмовляти українською мовою – цим вони могуть тільки викликати ненависть. Така суперечність між мовами може стати причиною війни. А навіщо ця вся дурь мирним мешканцям?
    Для щасливого життя достатньо приймати людей такими, як вони є, невзираючи на расові, культурні та мовні відзнаки.
    Ще потрібно підтримувати вітчизняних виробників, сприяти розвитку індустрії та сільського господарства, бо ця продукція, якщо наладити якість виробництва, може підняти економічний рівень країни. А то що ж виходить, хочуть потрапити у Євросоюз, а помідори привозять з Туреччини.

    ВідповістиВидалити
  46. Моргунов Едгар16 грудня 2011 р. о 00:29

    Велерія, що саме там незрозумілого? На мою думку, все досить ясно.
    Починаємо відходити від теми. Вже розмова про якісь "помідори" йде.

    Здається, що треба було створювати блог ПАТРІОТІВ-РЕВОЛЮЦІОНЕРІВ.

    ВідповістиВидалити
  47. Прочитавши всі коментарі, я просто не зміг втриматися від свого висловлювання. Дякуємо Насті Жвік, що кинула посилання на цю тему.
    По-перше, напишу з приводу «Нам пора жити для України»
    Що значить жити для України? Регулярно платити податки і показувати весь свій дохід державі, яка навіть не розробив нормального податкового кодексу, який допомагав би вижити середньому бізнесу. Або навіть не спромоглося розробити грамотні послуги з ЖКГ. Пояснюю, чому підприємство, наприклад, завод має платити в 4 рази більше за комунальні послуги, ніж прості жителі, адже заробітну плату дає саме завод, а не держава. Чому за кожного найманого працівника, ви повинні виплатити податок, кожен раз, коли приходить та чи інша перевірка, припустимо, пожежники, дотримати їх норми-нереально, доводиться або давати «на лапу», або вони закриють Ваш бізнес.Так само з СЕС, Екологами, МВС і.т.д. Екологи, це взагалі жах. Якщо ви маєте якесь кафе (громадське харчування), і користуєтеся газом, то за це потрібно платити Екологам (адже відходи в атмосферу ж викидаються). Крім цього можу навести ще низку прикладів нахабною здирництва народу, але думаю, що цього цілком вистачить. Ах так, забув сказати, що якщо ви не платите податки, то у держави є такі чудові організації, як податкова, СБУ, КРУ, ВБЕЗ, які вмить змусять вас заплатити податки і залишитися повним банкрутом.
    З цього всього можна зробити висновок: нинішнє керівництво живе одним днем, воно не дивиться в майбутнє, у перспективу розвитку нашої країни. А чому це відбувається? Ви ніколи не звертали уваги на передвиборчі компанії, мітинги, скажімо того ж Ющенка, Януковича, Тимошенко? Ви знаєте, що найбільші витрати (аж до десятків мільйонів доларів), йдуть на передвиборчі компанії, а звідки ж вони беруть ці гроші? Чи не уж-то у недалекого націоналіста Ющенка були ці гроші, або в Януковича, який два слова зв'язати не може, або у Юлі, яка, до речі була в дитинстві мало забезпечена. Ці гроші дають люди, які внаслідок і керують країною, або вже поставили свої цілі і домагаються їх, а передвиборчі гасла, це так, для нас з вами.
    А з приводу Севастополя, то не держава регулює рівень наркоманії, або зараження СНІДу, а сама людина, адже яку кількість інформації зараз ми маємо з цих питань, невже освічена людина не зрозуміє, що при сексі потрібно використовувати презерватив і до чого може призвести вживання наркотичноречовин. Звичайно, я не беру до уваги зараження СНІДом через халатність лікарів, скажімо при переливанні крові, або вандалізму, але в основному завдання держави полягає в тому, щоб попередить, дати інформацію, а вибір за вами. І найголовніше, ви забуваєте, що Севастополь-це морське місто, тобто до нас припливають люди з різних країн і можуть приносити з собою різні інфекції, а дівчата або чоловіка, навіть не спромагаються використовувати засоби контрацепції. Але не буду про це, тому що можу писати до безкінечності.
    З приводу того, що ми можемо зробити для нашої країни, щоб жити в ній стало краще?
    От ви говорите, що потрібні реформи, інший уряд, інший підхід.
    Не забувайте, що у нашої країни зовнішній борг становить $ 123,378 млрд., державними дохід становить $ 39,69млрд., а витрата-46, 79 млрд. (дані за 2010 рік), я думаю, що сьогодні нічого толком не змінилося. Все що стосується показника «доходу», то я впевнений, що він неабияк завищений. Зроблю невеличкий відступ, а ви знаєте, для чого беруть ці кредити? Для того, щоб заповнити платіжний баланс, тобто видати пенсії, заробітні плати бюджетниками, що залишився частина йде на промисловість або у будівництво доріг =)). Адже розрахунок за відсотки і тіло кредиту, ніхто не отменял.-це за офіційними даними МВФ.
    Вчора дивився передачу, в якій Азаров висловлювався з приводу газу. Фраза, яка мені так різонула вухо, звучала так: «Ну, ми ж раніше платили, І зараз заплатитимо ...», але не йому ж доведеться платити, а нам з вами .=))

    ВідповістиВидалити
  48. Чому уряд не може вийти і розкрити нам всі карти? От уявіть, на хвилиночку, що виходить перед вами міністр економіки і каже: «Здрастуйте, дорогі громадяни, хочу вам сказати, що насправді відбувається в країні. Ви знаєте, що зовнішній борг, перевищує нашу прибув і складає, приблизно 50-60% ВВП, ми змушені брати додаткові кредити, щоб розраховуватися з попередніми, все що стосується збільшень пенсій, то ми їх збільшуємо, тому що ціни на продукти харчування зростають прогресивно вгору і з кожним роком, пенсіонерам буде все складніше і складніше, в нашій державі смертність переважає над народжуваністю, що зумовлює старіння нації, велика кількість людей просто виїжджає до Росії, через мовної дискримінації. НБУ ввів закон, що при обміні валюти (більше 5000 $), ви повинні надати документи і джерело доходу, тому що гривня може бути на межі дефолту. Ми говоримо, що середня заробітна плата по Україні становить 3000грн, але цей показник складається так: (з.п.простих людей + з.п. чиновників) / на кількість всіх людей = 3000грн, насправді ж, середня з.п. простих людей, становить, приблизно, 1500грн. Ми чинимо Раду, по 1,5 трлн. гривень (за 3 роки), тому що нам потрібні гроші. Ми брешемо на передвиборних компаніях, бо інакше ви нас не оберете. Ми створюємо таке оподаткування, для того, щоб розрахуватися з кредитами, і робити гарні «відкати», нам на * рать на розвиток нашої країни, ми хочемо, щоб у Нас все було добре ».
    І що ж ви зробите після таких висловлювань? Ось міністр взяв і розкрив вам всі карти. Почнуться обговорення, уряд сполохатися, звільнять міністра з ганьбою, якщо ще й у в'язницю не посадять. І будуть говорити так: «Все добре, не переживайте. Зовнішній борг зменшується, пенсії збільшуються, ВВП збільшується, дефолту не буде, народжуваність переважає над смертністю. »Ви послухаєте і заспокоїтеся.
    А все-таки, що потрібно зробити нам і уряду для того, щоб ми змогли «встати з колін», щоб гімн не відображав реальність: «Ще не вмерла Україна», «Ще нам браття українці усміхнеться доля».
    У першу чергу потрібно сприймати все, як воно є і розуміти, що яке ти уряд не постав, життя не покращиться, найближчі півстоліття. Якщо ми хочемо змінити нашу країну на краще, то в першу чергу потрібно міняти систему держ.управління, в корінь. Як і яким чином, описувати не буду, щоб втомився писати)). На завершення хочу сказати, що потрібно бути вдячним уряду за те, що воно дає нам можливість викладати свої думки в слух, бо під час СРСР, я б ніколи цього не написав.
    P.S. Не судіть строго за пунктуацію та орфографію, щоб все писалося в пориві емоцій.

    ВідповістиВидалити
  49. Олександр Стуков18 грудня 2011 р. о 22:10

    «Нам пора для України жить.»
    За часів Івана Яковича ці слова піднімали дух народу, пригнобленого іноземним гнітом. Іван Франко народився у Львові в часи панування Австро-Угорщини, держави, іншої віри, іншої культури. Україна була поділена на дві частини, Західну і Східну і малоросійський народ потрапив під «гніт» двох держав, особливо під гніт потрапила західна частина країни, східна була під управлінням країни-брата. Малороси та Росiяни - один народ. Проходили роки, і один малоросійський народ ставав різним, західні ставали ближче до поляків і угорців, східні ближче до росіян.
    Після краху обох імперій відбулося об'єднання України, об'єднання народів, із загальними корінням, але різним менталітетом, з різною культурою і традиціями. За часів СРСР це сильно не заважало, але після проголошення незалежності, це стало жахливим. Утиски «західним» населення прав «східних», ігнорування російськомовних країни.
    Сучасна влада намагається знищити культуру східної Україні, намагається українізувати російськомовних, прославляє «героїв» країни, таких як Шухевич, Мазепа, Бандера, а про справжніх героїв не говорять ... Кінотеатри показують фільми українською мовою, закриваються російськомовні школи, влада не вводить російську мову другою державним, хоча половина країни вважає її рідною.
    І тепер згадаємо фразу Івана Франка «Пора для України жити». Для кого жити? Для купленої влади? Для країни, що принижує мою культуру, мою мову? Може мені шанувати героїв-фашистів Бандеру? Ні! Ніколи! Поки влада не зрозуміє, що в країні живуть не тільки «западенці» але і російськомовний схід я нічого не зроблю для цієї країни. Я патріот свого міста-героя Севастополя, і буду робити все для нього, я росіянин за національністю і буду боротися за те, щоб їм залишитися!

    ВідповістиВидалити
  50. Те, що я думаю про анонимність я написала так докладно, як тільки могла(ДВІЧІ), і від того, що ти перефразувала питання, його зміст не змінюється. Щось я не пом"ятаю, щоб Оксана Викторівна ставила комусь пагані оцінки, чи якось там пагано починала ставитись до когось тільки через те, що він має протилежну від її думку(я це пишу не щоб підмазатися, а бо справді так думаю)
    Також не згодна, що правду можна писати тільки анонімно, багато хто тут писав те що думає і не задля оцінки( я навіть не думала, що за це мені щось поставлять).
    І ще. Якщо зараз ми замалі, щоб думати, то коли прийде час?В 20, 40, 70? Може наші коментарі й несерйозні, але хто не має свєї думки в 16, наврядчи стане великим діячем в 60.
    Стосовно до цієї теми я вже все написала(і мабуть навіть більше, ніж було необхідно), тож повторюватись більше не буду, і писати також.

    ВідповістиВидалити
  51. "Нам пора для України жить!" Я не згоден з цією думкою. Моїм головним аргументом є те, що я не маю жодного прикладу з історії, котрий давав би високі позитивні зміни в Україні та на її землях. Наприклад, якщо узагальнювати, то українці починали боротися за себе, за свою землю, за свою країну, починаючи революцію. А тепер назовіть мені хоча б одну революцію, котра б була дійсно виграшною і мала би позитивні, довготривалі зміни! Якщо говорити про наш час: усі скаржиться на владу, що вони корупціонери, вони тільки "вбивають Україну" і інш. Але ж ми живимо у демократичній країні! Саме українці вибирають владу, і саме вони потім скаржаться. Якщо і починати жити заради нашої країни, то починати треба вже всім, всією країною. А цього, нажаль, у ближчий час ми скоріш за все не побачимо, бо всі живуть заради себе, заради свого життя і достатку. У населені нашої країни мабуть такий вже менталітет склався через історію, бо Україну завжди принижували, та гнобили. І всі тогочасні спроби були невдалими і закінчувалися або каторгою, або смертю.
    Усе вище написане було моєю особистою думкою. Тому якщо я когось цим образив - пробачте, якщо хтось не згоден з моєю думкою - аргументуйте, бо я людина не принципова і можу погодитися з вами та змінити свою думку.(Горбачов Слава)

    ВідповістиВидалити
  52. Антонюк Вікторія13 грудня 2012 р. о 14:56

    Твір не тему: Пора для України жити
    Поет, прозаїк, драматург, перекладач і літературний критик; педагог, історик; теоретик літератури, театру й мистецтва; публіцист, філософ, культуролог, українознавець, фольклорист, політолог, мовознавець, етнограф і економіст - такий широкий і розмаїтий діапазон наукових злетів творчості Івана Франка. Вона відзначається оригінальністю, новизною, глибиною думки, що назавжди ввійшла в світову класику, і є нашою національною гордістю.
    Ще у раннній поезії Іван Франко художньо задокументував свої революційно-політичні заклики.
    Поетичний образ України І. Франко проніс крізь усе своє творче життя. Україна – це високе астральне світило Франкових поетичних світів. «Не пора…», «Мойсей» у цьому поетичному плані – вершинні, етапні його твори, це його поетичні спалахи.
    У вірші «Не пора…», який уже після Франкової смерті став національно-визвольним гімном галицьких українців, поет закликає скинути ганебні пута рабства й прислужництва царській Росії та Австро-Угорській імперії. З контексту зрозуміло, що йдеться передовсім про духовну неволю українців, яку необхідно подолати:

    Не пора, не пора, не пора
    Москалеві й ляхові служить!
    Довершилась України кривда стара
    Нам пора для України жить!

    Образ України персоніфікований. Її мова – материнське повчання дітям .Мудра материнська наука, порада, розрада. Мова матері спокійна, виважена, судження аргументовані, переконливі, правдиві.
    Образ України І.Франко висвітлює в поемі «Мойсей». У цій поемі письменник досяг найвищої концентрації ідеї національного звільнення українського народу. . Цей твір є своєрідним підсумком роздумів поета над історичною долею України. Поета особливо зачіпали питання взаємин широких мас з тими політичними силами, які могли б очолити їхні виступи. Він вважав, що керманич мав віддати всі сили благородній визвольній справі. Для реалізації актуальної суспільно-політичної проблеми Франко. обрав біблійну історію про те, як старозавітний пророк Мойсей вивів єврейський народ з єгипетської неволі. Український поет знайшов нові грані цього вічного образу, сповнив його яскравим українським колоритом.

    ВідповістиВидалити
  53. Вася Петраков17 грудня 2012 р. о 20:23

    Кожна людина мріє досягнути висот у чомусь. Я вважаю що дуже мало людей які живуть за для своєї держави. Дуже багато людей думають тільки про себе. Іван Франко був людиною яка жила за для Украіни. Він не жалів себе. Навіть коли його орештовували, він не зупинявся, продовжував свою діяльність.
    Іван говорить "Нам пора для Украіни жить". Цей заклик знали всi українцi,які любили, боялися або ненавиділи Франка.Можна сказати що "Нам пора для України жить!" - це відображення важкого положення України часів Франка. Він закликав боротися за свободу.
    У поемі "Мойсей" Франко відображуе що треба жити як Мойсей, любити державу як Мойсей любив народ.
    Я згоден зі словами Франка "Нам пора для Украіни жить".

    ВідповістиВидалити
  54. Я згоден зі словами І.Франка "Нам пора для України жить".Багато людей бояться брати на себе відповідальність змінити щось в країні,тому у нашої сучасності майже немає людей, які змогли б змінити країну .Франко виводив Галичину на сцену світової цивілізації,прилучав її до культурних досягнень інших націй, прокладав дорогу до Дніпра, Києва, де формувалась нова українська генерація, з якої згодом вийшло багато славних людей, що боролись за українську державність.
    “Скрізь і завжди у мене була одна провідна думка - служити інтересам мого рідного народу …”, - писав Іван Франко наприкінці свого життя. З великою емоційною силою це твердження втілене в численних його поезіях. Роздуми про долю Батьківщини та українського народу є постійною темою поетичних творів Франка. Рідна земля є джерелом його творчого натхнення, тож поет спрагло припадає до цього джерела, намагаючись набратися сил для боротьби, а отже - й для життя, бо життя для нього є нічим іншим як боротьбою:

    Земле, моя всеплодющая мати.

    Сили, що в твоїй живе глибині,

    Краплю, щоб в бою сильніше стояти,

    Дай і мені!

    "Нам пора для України жить!" - це відображення важкого положення України у часи Франка і досі. Ці слова, на мою думку, повинні стати життевим кредо справжніх патріотів України !
    (Львов Влад)

    ВідповістиВидалити
  55. Хоч я і живу усе своє життя на Україні, я не можу назвати себе патріотом своєї країни. Я не буду мітингувати на площі та відстоювати її права та права українського народу, це не про мене...
    Але І.Франко був такий! він завжди боровся за права України, її народу, жив заради неї.

    Не пора, не пора, не пора
    Москалеви й ляхови служить!
    Довершилась України кривда стара, -
    Нам пора для України жить...

    Цими словами поет закликує до бородьби за Батьківщину, за її самостійність, за самостійність її народу. Ця патріотична нута просвітлюється у всій творчості Франка. До кінця свого жится поет служив інтересам народа і ніколи не зупинявся перед цією метою.
    На шляху І.Франка було багато перешкод: його арештовували, забороняли друкуватися, висилали за кордон. Але ніщо не змогло вбити у ньому одну єдину спрагу - "жити для України".

    Ти мій рід, ти дитино моя,
    Ти вся честь моя і слава,
    В тобі дух мій, будуще
    Моє, і краса, і держава.

    ВідповістиВидалити
  56. Настя Хохлова18 грудня 2012 р. о 23:37

    "Нам пора для України жити"

    Батьківщина...для багатьох людей це друга мати. Саме за її свободу та можливість існувати,люди в усі часи ладні були боротись та ризкувати,навіть ціною властного життя. Саме таким патріотом був і Иван Франко.М.Т.Рильський на відкритті пам'ятника І.Франкові у Києві сказав: "...Він був у передніх рядах тих, хто ламав скелю старого світу в ім'я нового, скелю неправди і визиску в ім'я правди і краси. Він звав людський дух "вічним революціонером". Вічним революціонером був він сам". Я гадаю,що ці слова найбільш точно характеризують Франка,як справжнього патріота. Можливо він навіть був людиною, на яку мають рівнятися усі нащадки.
    Але що б не робили наші попередникі,доля України,доля нації зараз в наших руках.Саме сучасні підліткі формують нове покоління українців. Вони-майбутне України.Кожен хто народився на цій великій та могутній землі, має розуміти,що ріднішого місця він не знайде ні де у світі. Бо Земля,як Мати. Вона завжди оберігає свою дитину.
    Тому кожен справжній українець має зробити свій внесок в розвиток та подальше існування краіни.Нехай це буде маленький,на перший погляд не значний вчинок,але саме з таких вчинків і починаються великі перевтілення.

    ВідповістиВидалити
  57. Рижкова Анастасія19 грудня 2012 р. о 12:15

    "Нам пора для України жити"

    Напевне, кожен із нас колись замислювався над тим, що таке рідна країна, чим вона особлива, чим вирізняється з-поміж тисяч інших країн світу. Відповісти на ці запитання непросто, адже рідна країна - це не просто місце, де живеш, навчаєшся, працюєш, створюєш сім’ю, - це щось значно більше, це почуття, які виникають до цього місця, це бажання діяти на його благо, повага до нього.
    Для мене Україна - це славетна історія, чарівна природа і неповторна культура. Україна - це все, що навколо мене, усе, чим живу й про що мрію, це мої батьки, друзі, учителі. Кожен порух моєї душі, кожен мій вчинок, кожен життєвий крок стосуються моєї країни.
    Однак головне, що Україна - це та земля, де я народилася, де завжди на мене чекатиме батьківська домівка, зігріта теплим родинним затишком, добротою та материнською ласкою, це - моя Батьківщина, найкраща і найрідніша. І якщо ми хочемо кращого життя, то кожен повинен починати із самого себе, роблячи щось і для країни, в якій ми живемо, адже це - наш рідний дім. Так і зробив Іван Франко.

    Національна ідея та переживання про майбутнє українського народу супроводжувала Франка постійно. Він переймався долею українців, він прагнув допомогти їм створити самостійну державу. Цей поет, мислитель зробив величезний внесок в культуру, літературу та моральний розвиток українців. Він присвятив все своє життя на користь Україні.
    Ще з моменту навчання в Дрогобицькій гімназії Франко виніс бажання працювати для свого народу постійно і не зважаючи ні на що.

    Роздуми про долю Батьківщини та українського народу були постійною темою поетичних творів Франка. Так у вірші “Не пора…” йдеться передовсім про духовну неволю українців, яку необхідно подолати:

    Не пора, не пора, не пора
    Москалеві й ляхові служить!
    Довершилась України кривда стара
    Нам пора для України жить!

    Франко прагнув виростити українців, зродити їх повноправними громадянами самостійної держави. Але колись сам Франко сказав, що потрібно буде багато зусиль щоб "з мужів зробити народ". Франко розумів, щоб його ідеї були підтримані та набули розвитку повинно щоб молодь розуміла його, його ідеї, мрії, намагання. Він розумів, що з бідного, обездоленого, обдертого народу нічого путнього не виросте. Але з іншого боку письменник не покидав надії на гарне українське майбутнє. Він вважав, що з такою славнозвісною історією у нас є великий потенціал. І я вважаю, що поезія Франка - це заповідь любові до Батьківщини й до людства.

    ВідповістиВидалити
  58. Я вважаю,що для того щоб зробити щось гарне або важливе для України, тобі потрібно бути як мінімум чиновником, адже у повсягденному житті у звичайних людей просто немає часу та можливостей щоб навiть міркувати про це.Зараз багато людей не звертають урагу ні на що, що не стосуєтся їхнього майбутнього життя, але Іван Франко своїм віршом “Не пора…” навмагався допомогти людині зрозуміти,що гроші та коштовності це не головне у житті,головне бути спражнім патріотом своєї вітчізни та насамперед патріотом своєї справи.Він прагнув виростити на своєї поезії справжніх українців,цілу націю, яка буде пишатися своєю країною,та поважати її не дивлячись ні на що!Національна ідея та переживання про майбутнє українського народу супроводжувала Франка постійно.Він переймається їхнім майбутнім, та у цих строках виражається саме його любов та заклик любити Україну так само,як і він:

    Ти мій рід, ти дитино моя,
    Ти вся честь моя і слава,
    В тобі дух мій, будуще
    Моє, і краса, і держава.

    (Жукова Ліза)

    ВідповістиВидалити
  59. Суржикова Катерина19 грудня 2012 р. о 20:17

    Україна для всiх майстрiв слова - це рiдна земля, жiнка-мати,рiдна мова, кохана, славна iсторiя нашого багатостраждального народу. Свiтовi генiї: Тарас Шевченко, Леся Українка, Іван Франко виражали у своїх творах палку любов до рiдної України, вогненне слово своє спрямовували проти тих, хто намагався знищити Україну, народ, мову - основу безмежно багатої української культури.

    Рідна земля є джерелом творчого натхнення Iвана Франка, тож поет спрагло припадає до “цього джерела, намагаючись набратися сил для боротьби, а отже - й для життя, бо життя для нього є нічим іншим як боротьбою:

    Земле, моя всеплодющая мати.

    Сили, що в твоїй живе глибині,

    Краплю, щоб в бою сильніше стояти,

    Дай і мені!

    Вірші “Не пора…” став національно-визвольним гімном галицьких українців, поет розповiдає про вiльнicть українців, яку необхідно подолати:

    Не пора, не пора, не пора

    Москалеві й ляхові служить!

    Довершилась України кривда стара

    Нам пора для України жить!

    Я гадаю, що кожна людина повинна прожити своє життя з гідністю, щоб не соромно було його згадати. Я не розумію людей, які хочуть одного - спокійного життя для себе.
    Кожна людина повинна бути духовно сильною і морально чистою, творити добро на землі, нехай хоч маленьке. Поступись місцем хворому та старому в транспорті, припини підлість, допоможи в біді - такими вчинками можно принести користь людям. Не буди байдужим до того, що відбувається навколо.
    Треба робити все:бути чесною, гідною людиною, поважати батьків, шанувати вчителів і людей похилого віку, допомагати друзям, добре ставитися до народів, які живуть в Україні.

    Рідна Україно! Ти дорога усім нам. Для кожного твого сина і дочки немає землі милішої від тої, на якій він народився і живе.

    Ми, діти твої, Україно, запевняємо, що віддамо тобі тепло своїх долонь і розум, і серця.

    Я вірю в твоє майбутнє, Україно. Адже я – частина твого майбутнього! Я віру в твої і в свої сили, я вірю в краще!

    ВідповістиВидалити
  60. Я пишаюсь і плекаю кожне слово рідної мови, передане нам у спадок від наших предків. Треба вивчати, розвивати, берегти свою мову, бо без неї народ перестає бути самостійним, незалежним і багатим. Я пишаюся людьми, які у своїх віршах і творах показували всю любов до України, закликали людей до змін, які ведуть до покращення життя. Одним з таких людей був талановитий письменник І. Франко.
    Іван Франко – особистість з шаленою працездатності, талановита індивідуальність, яка думала про свою землю і українських народ, справжній громадянин, які віддав усі свою сили на те, щоб життя українців стало кращим і повноціннішим.
    Всі свої почуття,всю свою любов Франко висловив у вірші "Нам пора для України жити". Віршеві уже понад 120 років. Уперше він був надрукований у першому виданні збірки “З вершин і низин” за 1887 рік. У вірші звучить заклик до національної єдності, класової боротьби, об’єднання українських земель в одну соборну державу, що було для поета конечною необхідністю.
    Вірш починається досить промовистим безапеляційним твердженням-вимогою:

    Не пора, не пора, не пора
    Москалеві й ляхові служить!
    Довершилась України кривда
    стара,–
    Нам пора для України жить.

    Франко намагався відродити національний дух українців, пробудити їх почуття до нездоланної Батьківщини. І йому це вдалось. Творчість Франка мала великий вплив на національну культуру того часу та на національну свідомість багатьох людей.


    ВідповістиВидалити
  61. "Нам пора для України жить"...
    Що саме це означає? Для І. Франка відповідь на це питання була однозначною: боротися за незалежність Україні, за відродження української культури. Він не тільки "жив для України", але й надихав народ, дарував нвдію, віру у прекрасне й світле майбутнє. Складно було б уявити, якою була доля України, якби не Франко.
    Та що сьогодні означає "Нам пора для України жиіть"? Адже зараз ми живимо в незалежній державі і вже не потрібно боротися за її свободу. Це означає, що ми маємо любити нашу країну і не припустити занепада України. Багато людей зараз їдуть з України до інших держав. та більшість з них - молодь. Молодь і діти - це майбутнє кожної країни, її серце.
    Тобто, молодь, що лишає Україну, руйнує її душу, нехтує її майбутнім. Багато з них питають, що Україна зробила для них, за що можна її цінувати. Та треба питати не що твоя країна зробила для тебе, а що ти для неї зробив! Держава тримаеться не на законах, які створює влада, а на свідомості її громодян. Не треба обурюватися, що ми живимо не в ідеальній країні, твеба самостійно створювати її! Слабкі люди шукають найлегшого рішення проблеми, проте сильні - долають усі труднощі на шляху.
    Так, може це і не просто, але ми повинні лишатися патріотами нашої Батьківщини, справжніми українцями, які колись звільнили цю країну від національного гніту росіян та поляків. Адже якщо ми не цінуватимемо Україну, то не вже усі ці життя, що були покладені на свободу нашої держави були марними?

    ВідповістиВидалити
  62. Мануйленко Оксана19 грудня 2012 р. о 21:22

    "нам пора для України жить"
    Насправді наша держава заслуговує великої поваги. Протягом семи століть народ не позабув своєї самобутністі, етносу та взагали націю. З часів звоювання Київа татаро-монголами відбулося знищення держави та поділ її земель між сусідними країнами. Не дарма коли з'явилась щонайменша можливість, почалося тяжке та поступове, але неприпинне національне відродження. Діяльність Івана Франка відноситься до третього - політичного етапу. Це бужи найважливіши часи із загального відтворення української державності. Строка " нам пора для України жить" є не тільки головною темою творчості і діяльності Франка, це заклик до кожного громадянина задуматися над тим, за що боролися наші предки, якої вони володіли вірою, невідступністю та патріотизмом!
    Держава створенна, а що тепер? Навіть люди, які бажають щось змінити, але влада... Все ж таки я вважаю проблема у менталітеті слов'ян, який вже не виправити. З приходом до влади ( якщо взагалі туда є можливість потрапити, бо діюча влада не пропустить) людина стає не зовсім чесною.
    Звичайно треба жить для України, бо якщо самі люди не підтримують, а тільки чекають найкращої долі, нічого доброго так не вийде. На мою думку, зараз Україні справді не вистачає таких політичних активістів, патріотів, діячів, яким був Іван Франко.

    ВідповістиВидалити
  63. Твір на тему "Нам пора для України жить"
    Поетичний образ України І. Франко проніс крізь усе своє творче життя.Роздуми про долю Батьківщини та українського народу є постійною темою поетичних творів Франка.Рідна земля є джерелом його творчого натхнення, тож поет спрагло припадає до цього джерела, намагаючись набратися сил для боротьби, а отже - й для життя, бо життя для нього є нічим іншим як боротьбою.
    Іван Франко — один із найбільших постачальникiв правди для свого народу.За життя Франка одні любили його, інші боялися або навіть ненавиділи.Тому я вважаю, що ми повинні правдою оновити своє життя.
    І.Франку було боляче дивитися, що чимало українців думають тільки про свою особисту поживу, ладні переступити через інтереси та долю власного народу, відмовляються від своєї мови,культури.Але він вклав у нашу душу те, що кожному українцю треба думати не тільки про особисте благо, а й про благо усієї України, бо тільки за гуртування можна досягти спільної мети - звільнити Україну та забезбечити у ній щасливе і радісне життя вільних людей.
    І. Я. Франко був твердо переконаний, що кожна людина мусить виконувати свій громадянський обов'язок. І громадянська поезія митця — це своєрідний звіт ліричного героя перед суспільством і власним сумлінням, це заклик народу до боротьби за своє щастя й волю.

    ВідповістиВидалити
  64. Катерина Правдівцева
    Ще здавна український народ прагнув незалежності.Власну сильну державу,зі своєю мовою,армією,границею.Нащі пращури об"єднувалися у товарищества,партії,рухи заради України та народу.
    З біаграфії І.Франко ми знаємо його не тільки як видатного писменника,а і як активного діяча.Визначне місце у його творчості належить саме патріотичним творам.У них він закликає нас до праці задля України,її майбутньго.
    Зараз часто говорять що держава наша знаходиться у край тяжкому становищі,що краще поїхати у другі країни. Але хто винен що наша квітуча страна в"яне ?
    А відповідь проста- сам народ,ми не віремо у відродження країни,а це означає що ми не віремо у свої сили.Заклик до праці до змін зображується у творах І.Фрако,так давай будемо змінювати історію!

    ВідповістиВидалити
  65. Вам потрібен кредит? Якщо так! Зв'язок з Ocean Фінанси і Іпотеки Limited ® для кількості дрібних і великих кредитів. Видаємо кредит в 2% річних. Зв'яжіться з нами сьогодні електронною поштою за адресою: (oceanloanfirm@postribe.com) .Ми також видають кредити (£ 5000) тисяч фунтів (100000000 £) Сто мільйонів фунтів приватним особам і компаніям, кредит відкритий для всіх, незалежно від того, національність

    ВідповістиВидалити
  66. Я мати Ана Майкл, Вам терміново кредит, щоб погасити свої борги або робити вам потрібен кредит, щоб поліпшити свій бізнес? Вам потрібен кредит консолідації або іпотеки або інших цілей? Ви були відхилені банками та іншими фінансовими інститутами? Пошук в анкетах не більше, бо що ми тут, щоб зробити всі ваші фінансові проблеми пішли в минуле !!! ми даємо кредити компаніям, приватним особам та фізичним особам за низькою і доступною відсотковою ставкою 2% протягом фіксованого періоду 1-20 років і шести місяців пільгового періоду до початку з щомісячного платежу. Ви можете зв'язатися з нами по електронній пошті через: (anamichaelguarantytrustloans@gmail.com)

    ЗАСТОСУВАННЯ ДАНИХ

    1) Ім'я ...........................
    2) Країна .......................
    3) Адреса ......................
    4) Пол ........................
    5) Сімейний стан .............
    6) Рід занять ................
    7) Номер телефону ...........
    8) положення на місці роботи .....
    9) щомісячний дохід ....................
    10) Сума позики .........
    11) термін кредиту .....
    12) Мета кредиту ..................
    13) Дата народження ........................
    Дякую

    ВідповістиВидалити
  67. Надійна кредитна пропозиція !!!

    Ось можливість для тих, хто має фінансову проблему, і тих, хто
    Хочемо фінансового піднесення у своєму житті, ми видаємо кредит дуже
    Розумна процентна ставка 2%, ми виділяємо всі види кредиту, щоб допомогти
    Націю від фінансової напруги. Багато страждає і потребує допомоги
    Поліпшити свій життєвий статус, багато хто безробітний і потребують фінансової допомоги
    Почати бізнес, багатьом потрібна фінансова допомога, щоб очистити свої рахунки і
    Борг Ось тепер мудре рішення для вас. Наша кредитна пропозиція незабезпечена
    Позика, що означає відсутність застави.

    Як шукач позики ви маєте право подати заявку на отримання кредиту з наступним
    Контакт нижче.

    Ім'я: Мілан Кріс
    Електронна пошта: milanfinancialcompanies@gmail.com або milanfinancialcompanies@yahoo.com

    З повагою,
    Мілан Кріс Кредитор

    ВідповістиВидалити
  68. Мене звуть пані Ана Анатоліс Майкл, клієнтська служба онлайн-служби ГАРАНТІЙСЬКИХ КРЕДИТІВ. Вам потрібен терміновий кредит, щоб погасити ваші борги? Вам потрібна позика для покращення вашого бізнесу? Вам потрібен кредит на консолідацію? Іпотека чи інші цілі? Чи були ви відхилені банками та іншими фінансовими установами? Шукайте більше не тому, що ми тут, щоб усунути всі ваші фінансові проблеми у минулому !!! Ми надаємо кредити компаніям, приватним особам та надійним особам за низькою та доступною процентною ставкою за фіксований період від 1 до 30 років та пільговий період у розмірі шість місяців до початку місячного внеску. Ви можете зв'язатися з нами через
    Електронна пошта через: (anamichaelguarantytrustloans@gmail.com)


    Ми пропонуємо наступні типи позик нижче;

    1) СТУДЕНТСЬКІ КРЕДИТИ
    2) ІПОТЕКИ
    3) ОСОБИСТІ КРЕДИТИ
    4) БІЗНЕС-КРЕДИТИ
    5) ГОЛОВНІ АКТИВНІ КРЕДИТИ
    6) КОНСОЛІДОВАНІ КРЕДИТИ
    7) АВТО ЛАЗИ
    8) КРЕДИТУВАННЯ ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ

    Дякую

    ВідповістиВидалити
  69. Мене звуть пані Ана Анатоліс Майкл, клієнтська служба онлайн-служби ГАРАНТІЙСЬКИХ КРЕДИТІВ. Вам потрібен терміновий кредит, щоб погасити ваші борги? Вам потрібна позика для покращення вашого бізнесу? Вам потрібен кредит на консолідацію? Іпотека чи інші цілі? Чи були ви відхилені банками та іншими фінансовими установами? Шукайте більше не тому, що ми тут, щоб усунути всі ваші фінансові проблеми у минулому !!! Ми надаємо кредити компаніям, приватним особам та надійним особам за низькою та доступною процентною ставкою за фіксований період від 1 до 30 років та пільговий період у розмірі шість місяців до початку місячного внеску. Ви можете зв'язатися з нами через
    Електронна пошта через: (anamichaelguarantytrustloans@gmail.com)


    Ми пропонуємо наступні типи позик нижче;

    1) СТУДЕНТСЬКІ КРЕДИТИ
    2) ІПОТЕКИ
    3) ОСОБИСТІ КРЕДИТИ
    4) БІЗНЕС-КРЕДИТИ
    5) ГОЛОВНІ АКТИВНІ КРЕДИТИ
    6) КОНСОЛІДОВАНІ КРЕДИТИ
    7) АВТО ЛАЗИ
    8) КРЕДИТУВАННЯ ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ

    Дякую

    ВідповістиВидалити
  70. Здрастуйте, пан Паул Моріц, законний та надійний кредитний кредит. Я надаю кредити на чітких та зрозумілих умовах на 3% відсоткової ставки. Я виділяю бізнес-позики, особисті кредити, студентські позики, автокредити та кредити для погашення векселів. Якщо вам потрібна позика, то вам потрібно негайно зв'язатися зі мною за адресою: paulhelpfund@yahoo.com

    Бог благословляє тебе.

    З повагою,

    Пан Мориц
    Електронна пошта: paulhelpfund@yahoo.com

    ВідповістиВидалити
  71. Фінансова позика обмежена для невеликої та великої суми позик на рівні 2%.

    Привіт подайте заявку на позику для фінансування вашого бізнесу, ми пропонуємо всі види кредитів, приватні кредити,
      комерційний та особистий кредит з дуже низькими відсотковими ставками на рівні 2% у період від одного року до 30 років в будь-якій точці світу. Ми пропонуємо кредити від 1000 до будь-якої суми, яку ви просите, зв'яжіться з нами сьогодні, financelimited011 @ gmail..com
    financelimited011@gmail.com.
    Джон Уайт.

    ВідповістиВидалити
  72. Здрастуйте


    Ми пропонуємо серйозний і швидкий кредит,
      приватні кредити
      короткостроковий та довгостроковий термін між € 3,000 та € 10,000,000 з річною процентною ставкою 3%
      будь-якій серйозній людині, яка хоче отримати цей кредит.
    ЗВ'ЯЖІТЬСЯ: +33 752 77 68 25
    Пошта: patrickwalterfurrer@gmail.com

      Вам потрібно так чи ні?

    ВідповістиВидалити
  73. Це публічне оголошення для всіх, хто хоче продати нирку, у нас є пацієнти, які потребують пересадки нирки, тому, якщо ви зацікавлені продати нирку, будь ласка, зв'яжіться з нами по електронній пошті iowalutheranhospital@gmail.com
    Ви також можете зателефонувати або написати нам на WhatsApp на +1 515 882 1607.

    ПРИМІТКА: Ваша безпека гарантована і наш пацієнт погодився платити велику суму кожному, хто погодиться пожертвувати нирку, щоб врятувати їх. Ми сподіваємося почути від вас, щоб ви могли врятувати життя.

    ВідповістиВидалити
  74. Це оголошення для широкої громадськості, нас цікавить
    купівля нирок та робота з різними донорами нирок, щоб можна було врятувати наших пацієнтів, якщо ви зацікавлені продати нирку, будь ласка, зв’яжіться з нами, щоб ми могли підтвердити, чи є ви відповідником, щоб пожертвувати нирку нашому пацієнту і велика винагорода чекає кожного donor.Зв'яжіться з нами на електронну пошту:
    jupitermedicalcentreinc@gmail.com або зв'яжіться з нами на WhatsApp: +1 (151) 52935520,

    ВідповістиВидалити
  75. Я настільки вдячна Elegantloanfirm за те, що допомогла мені отримати кредит у розмірі 600 000,00 доларів США за допомогою кредитного працівника Расса Гаррі, що я вам вічно вдячний. моє життя перевернулося, мої фінанси влаштувалися, я зараз є власною справою, яку я використовую для піклування про потреби моїх сімей. Я настільки вдячний вам, містер Русс, і Бог вас благословить. Ви можете зв’язатися з ними за фінансовою допомогою електронною поштою: Elegantloanfirm@hotmail.com для отримання фінансової допомоги.

    ВідповістиВидалити
  76. Ми пропонуємо кредити в глобальному масштабі компаніям та фізичним особам. Вам потрібна фінансова допомога, чи потрібен вам кредит для оплати рахунків чи розширення бізнесу? Подайте заявку на отримання кредиту та отримайте схвалення менше ніж через 48 годин після отримання форми запиту. Ми пропонуємо всі категорії позик, такі як інвестиційний кредит, особистий кредит, кредит на авто та нерухомість та фінансова допомога за низькою процентною ставкою 3%. Наша кредитна програма дуже пряма і гнучка, оскільки ваше задоволення та фінансовий успіх - це наші цілі. Ви зацікавлені в отриманні додаткової інформації, зв'яжіться з нами
    В даний час
    Електронна пошта: (finanerlibertycapitals@gmail.com)

    ВідповістиВидалити
  77. Будь ласка, повідомте нам, якщо ви зацікавлені у продажу чи купівлі нирок, не соромтеся звертатися до нас за електронною поштою та електронною поштою.

    Електронна пошта: birothhospital@gmail.com
    Що таке номер програми: +33751490980

    З повагою
    ГОЛОВНИЙ МЕДИЧНИЙ ДИРЕКТОР
    DR MAXWELL

    ВідповістиВидалити
  78. Ви хочете придбати нирки, органи тіла або хочете продати свої
    нирки або органи тіла? Ви шукаєте можливість продати
    ваша нирка за гроші через фінансовий зрив, і ви не знаєте, що робити, тоді зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам хорошу суму $ 500 000 доларів для вашої нирки. Мене звуть доктор ДАІ - лікар-невролог в APEX LOSPITAL Наша лікарня спеціалізується на хірургії нирок, і ми також займаємось купівлею та трансплантацією нирок живим та відповідним донором. Ми знаходимося в Індії, США, Малайзії, Нігерії, Туреччині, Сінгапурі, Японії

    Будь ласка, повідомте нам, якщо ви зацікавлені у продажу або купівлі нирок або
    Органу, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас за електронною поштою та електронною поштою.

    Електронна пошта: apexhospital10@gmail.com


    З найкращими побажаннями
    ГОЛОВНИЙ МЕДИЧНИЙ ДИРЕКТОР
    DR SAI

    ВідповістиВидалити
  79. Здрастуйте, всі, мене звуть доктор Артур Вілліемс Я френолог клівлендської лікарні. Наша лікарня спеціалізується на хірургії нирок, і ми також займаємося купівлею та пересадкою нирок з живим відповідним донором. Якщо ви зацікавлені в продажу або покупці нирки, будь ласка, не соромтеся зв'язатися з нами по електронній пошті clevelandclinic70@gmail. Com
    Контактний телефон: +971544105744

    ВідповістиВидалити
  80. Здоров

    Якщо вам нещодавно відмовив Ваш банк,і немає іншого місця, де ви могли б отримати кредит, який вам потрібен, Зв'яжіться з нами сьогодні і давайте подивимося, як ми можемо допомогти вам, тільки чесні та щирі люди вітаються, щоб подати заявку, Іноді те, що нам потрібно, знаходиться прямо навколо нас, і ми можемо в кінцевому підсумку не потребувати більшого боргу, щоб вирішити наші фінансові проблеми, з гарною порадою і рішенням, яке ми пропонуємо Вам, можете бути впевнені, що ви хочете вийти з того важкого кута, в якому ви опинилися в даний момент. Кожен бажаючий може поцікавитися нашими послугами.

    Заповніть наступну інформацію нижче:

    ім'я:
    вік:
    адреса: штат
    :
    країна: номер
    телефону: необхідна
    сума:
    термін дії кредиту:
    призначення кредиту:

    Будь ласка, зв'яжіться зі мною якомога швидше, щоб ми могли почати з вашого кредитного процесу

    Електронна пошта(chasebanktransferdesk@gmail.com)
    chasebanktransferdesk@yandex.com

    з повагою.
    Джеймс Тон.

    ВідповістиВидалити
  81. Здоров

    Якщо вам нещодавно відмовив Ваш банк,і немає іншого місця, де ви могли б отримати кредит, який вам потрібен, Зв'яжіться з нами сьогодні і давайте подивимося, як ми можемо допомогти вам, тільки чесні та щирі люди вітаються, щоб подати заявку, Іноді те, що нам потрібно, знаходиться прямо навколо нас, і ми можемо в кінцевому підсумку не потребувати більшого боргу, щоб вирішити наші фінансові проблеми, з гарною порадою і рішенням, яке ми пропонуємо Вам, можете бути впевнені, що ви хочете вийти з того важкого кута, в якому ви опинилися в даний момент. Кожен бажаючий може поцікавитися нашими послугами.

    Заповніть наступну інформацію нижче:

    ім'я:
    вік:
    адреса: штат
    :
    країна: номер
    телефону: необхідна
    сума:
    термін дії кредиту:
    призначення кредиту:

    Будь ласка, зв'яжіться зі мною якомога швидше, щоб ми могли почати з вашого кредитного процесу

    Електронна пошта(chasebanktransferdesk@gmail.com)
    chasebanktransferdesk@yandex.com

    з повагою.
    Джеймс Тон.

    ВідповістиВидалити
  82. Я хочу подякувати пану Далтону з алмазних позик за те, що він дав мені позику на суму 43000 євро. Мене декілька разів намагалися обманути, щоб отримати позику. поки я не мав на увазі Далтона, який дав мені позику. якщо вам сьогодні потрібен законний кредит, уникайте шахрайства та зверніться до алмазних кредитів електронною поштою: diamondloans24@yahoo.com WhatsApp: +16613814014

    ВідповістиВидалити
  83. Життя зі мною було нелегким після того, як мій шлюб розпався, коли мій чоловік вирішив розлучитися, але я дякую Богу за те, що він використав Д-ра Вейла, який схожий на Бога на Землі, щоб відновити мій розірваний шлюб за допомогою його потужного заклинання. Я страждав від депресії протягом 6 місяців, але сьогодні я дуже щасливий, що познайомився з Д-ром ВОЄЛОМ, оскільки його заклинання дійсно змусили мене повірити, що заклинання дійсно є і вони діють. Я зневажала всі інструкції, які дав мені Д-Р WALE, тому що він пообіцяв мені, що зробить мене щасливою і гордою, і насправді все це сталося, і мій чоловік повернувся до мене, стоячи на колінах, благаючи мене про прощення за кілька днів після того, як я зв'язався з ним, і тепер ми знову пов'язані на все життя. Я можу сміливо сказати всім, що заклинання DR WALE дійсно найкращі та найпотужніші. Я вічно вдячний йому до кінця часів. Отже, ви можете зв’язатися з ним по електронній пошті через: WhatsApp/Viber: +2347054019402 або електронну пошту: drwalespellhome@gmail.com

    ВідповістиВидалити
  84. Ви хочете купити нирку або продати свою нирку?
    Якщо ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансовий збій, і ви не знаєте, що робити, то зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам хорошу суму грошей у розмірі 400 000 доларів для вашої нирки.
    Мене звати ДОКТОР GEORGE, я лікар-нефролог у МІСЬКІЙ ЛІКАРНІ. Наша лікарня спеціалізується на хірургії нирок, а також займаємося закупівлею та трансплантацією нирок у живого та відповідного донора.

    Ми знаходимося в Індії, Туреччині, США, Малайзії, Дубаї
    Якщо ви зацікавлені в продажу або купівлі нирок, будь ласка, зв’яжіться з нами електронною поштою та Whatsapp.

    Електронна пошта: cityhospital7557@gmail.com
    Номер WhatsApp: +14358507085

    З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ
    ГОЛОВНИЙ МЕДИЧНИЙ ДИРЕКТОР
    DR. GEORGE

    ВідповістиВидалити
  85. Ви хочете купити нирку або продати свою нирку?
    Якщо ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансовий збій, і ви не знаєте, що робити, то зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам хорошу суму грошей у розмірі 400 000 доларів для вашої нирки.
    Мене звати ДОКТОР GEORGE, я лікар-нефролог у МІСЬКІЙ ЛІКАРНІ. Наша лікарня спеціалізується на хірургії нирок, а також займаємося закупівлею та трансплантацією нирок у живого та відповідного донора.

    Ми знаходимося в Індії, Туреччині, США, Малайзії, Дубаї
    Якщо ви зацікавлені в продажу або купівлі нирок, будь ласка, зв’яжіться з нами електронною поштою та Whatsapp.

    Електронна пошта: cityhospital7557@gmail.com
    Номер WhatsApp: +14358507085

    З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ
    ГОЛОВНИЙ МЕДИЧНИЙ ДИРЕКТОР
    DR GEORGE

    ВідповістиВидалити
  86. Ви хочете купити нирку або продати свою нирку? Якщо ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансову нестабільність, і ви не знаєте, що робити, то зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам хорошу суму грошей у розмірі 400,000 доларів для вашої нирки. Мене звати ДОКТОР МОХАММЕД, я нефролог у ЛІКАРНІ ФРАНЦІСКА. Наша лікарня спеціалізується на хірургії нирок, а також займаємося закупівлею та трансплантацією нирок у живого відповідного донора.

    Ми знаходимося в Індії, Туреччині, США, Малайзії, Дубаї. Якщо ви зацікавлені в продажу або покупці нирок, будь ласка, не соромтеся зв’язатися з нами за допомогою електронної пошти, WHATSAPP, VIBER АБО ТЕЛЕГРАМУ.

    Електронна пошта: franciscohospital1988@gmail.com
    НОМЕР WHATSAPP: +918798328237
    НОМЕР VIBER: +918798328237
    НОМЕР ТЕЛЕГРАМИ: +918798328237

    З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ
    ГОЛОВНИЙ МЕДИЧНИЙ ДИРЕКТОР
    DR MOHAMMED

    ВідповістиВидалити
  87. Ви хочете купити нирку чи хочете продати свою
    нирка? Ти
    шукає можливість продати свою нирку за гроші
    через фінансовий збій і ти не знаєш, що робити
    зробіть, тоді зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам добре
    сума грошей 400 000 доларів за вашу нирку. Мене звати ДОКТОР МАРТЕН
    Я лікар-нефролог у КУРНІЦІ. Наша лікарня є
    спеціалізується на хірургії нирок, і ми також займаємося
    купівля та пересадка нирок з живим ан
    відповідний донор.
    Ми знаходимося в Індії, Туреччині, США, Малайзії, Дубаї
    Якщо ви зацікавлені в продажі або покупці нирок, будь ласка, не продавайте
    соромтеся зв'язатися з нами електронною поштою.
    Електронна пошта: martenhospital@gmail.com

    Whatsapp: +44 7418 360893

    Telegram: +1 908 975 9632

    З найкращими побажаннями

    DR MARTEN

    ВідповістиВидалити
  88. Ви хочете купити нирку, органи чи продати свою нирку чи органи? Якщо ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансову кризу, і ви не знаєте, що робити, зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам хорошу суму грошей у 500 000 доларів за вашу нирку. Мене звуть доктор МАКСВЕЛЛ .CH. і я невролог у лікарні Білла Рота. Наша лікарня спеціалізується на нирковій хірургії, а також ми займаємося купівлею та трансплантацією нирок від живого та відповідного донора. Ми знаходимося в Індії, США, Малайзії, Сінгапурі. Японія.

    Будь ласка, повідомте нам, якщо ви зацікавлені в продажу або купівлі нирок або
    Organ, будь ласка, не соромтеся зв’язуватися з нами електронною поштою.

    Електронна адреса: birothhospital@gmail.com
    Який номер програми: +35795537941
    Телеграма: +35795537941
    Viber: +35795537941

    З найкращими побажаннями
    Доктор МАКСВЕЛ. CH. (АДМІНІСТРАТОР)
    КЕРІВНИК ВНУТР.

    ВідповістиВидалити
  89. Ви хочете купити нирку, органи чи продати свою нирку чи органи? Якщо ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансову кризу, і ви не знаєте, що робити, зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам хорошу суму грошей у 500 000 доларів за вашу нирку. Мене звуть доктор МАКСВЕЛЛ .CH. і я невролог у лікарні Білла Рота. Наша лікарня спеціалізується на нирковій хірургії, а також ми займаємося купівлею та трансплантацією нирок від живого та відповідного донора. Ми знаходимося в Індії, США, Малайзії, Сінгапурі. Японія.

    Будь ласка, повідомте нам, якщо ви зацікавлені в продажу або купівлі нирок або
    Organ, будь ласка, не соромтеся зв’язуватися з нами електронною поштою.

    Електронна адреса: birothhospital@gmail.com
    Який номер програми: +31648670212
    Телеграма: +35795537941
    Viber: +31648670212

    З найкращими побажаннями
    Доктор МАКСВЕЛ. CH. (АДМІНІСТРАТОР)
    КЕРІВНИК ВНУТР.

    ВідповістиВидалити
  90. Ви хочете продати свою нирку через фінансові проблеми? Якщо так, ви знаходитесь у правильному місці, щоб продати свою нирку за хороші гроші.
    зв’яжіться з нами @ Shalby Multi speciality Hospitals Home, S. G. Road, Ахмедабад, Гуджарат, Індія ...
    Пишіть нам зараз: дуже терміново"
    «Привіт. Ви хочете продати свою нирку?
    Якщо ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансову кризу, і ви не знаєте, що робити, зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам 130 000 доларів США за вашу нирку. Мене звуть доктор Словер, я нефролог у лікарні Шалбі в Індії. Наша клініка спеціалізується на трансплантації нирки та лікуванні інших органів, також ми займаємося купівлею та трансплантацією нирок від живого та здорового донора. Ми знаходимося в Індії та інших країнах.

    Якщо ви зацікавлені в продажу своєї нирки, будь ласка, не соромтеся зв’язатися з нами електронною поштою;shalbyhospitalsindia@gmail.com

    Номер WhatsApp: +12342797916


    З найкращими побажаннями.
    Доктор Словер"

    ВідповістиВидалити
  91. Ви хочете продати свою нирку через фінансові проблеми? Якщо так, то ви знаходитесь у правильному місці, щоб продати свою нирку за хороші гроші.
    зв’яжіться з нами @ Shalby Multi speciality Hospitals Home, S. G. Road, Ahmedabad, Gujarat, India ...
    Пишіть нам зараз: дуже терміново"
    «Привіт, ти хочеш продати свою нирку?
    Якщо ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансові проблеми, і ви не знаєте, що робити, зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам 130 000 доларів США за вашу нирку. Мене звати доктор Словер, я нефролог у лікарні Шалбі в Індії. Наша клініка спеціалізується на трансплантації нирок та лікуванні інших органів, також ми займаємося закупівлею та трансплантацією нирок від живих і здорових донорів. Ми знаходимося в Індії та інших країнах.

    Якщо ви зацікавлені в продажу своєї нирки, не соромтеся зв’язатися з нами електронною поштою;shalbyhospitalsindia@gmail.com

    Номер WhatsApp: +12342797916


    Удачі.
    Доктор Словер"

    ВідповістиВидалити
  92. УВАГА!!!

    WhatsAp +971545539609.
    Електронна адреса: drmalathi91@gmail
    Телеграма: +971545539609

    Ласкаво просимо до MANIPAL HOSPITAL, де трансплантують нирку. Якщо у вас проблеми, вам потрібні гроші, щоб погасити великий борг? Як зібрати гроші на термінові потреби? Зачекайте, чому б вам не подумати про продаж нирки за дуже хорошу ціну ($400 000), перша оплачується перед операцією через сумніви щодо справжнього донора, я доктор Малаті з MANIPAL HOSPITAL India. Ми є в кожному куточку світу. США, Малайзія, Японія, Китай, Греція, Туреччина, Нігерія, Австралія, Аргентина, Бразилія, Велика Британія, Гана тощо. ПРИМІТКА:- * Донор повинен бути клінічно здоровим. * Для донорства органів необхідно мати групи B+ і O+. * Маса тіла донора не менше 35. * Донор не повинен палити та вживати алкоголь. Ви можете зв’язатися з нами протягом 24 годин, і ми будемо обслуговувати вас краще, будь ласка, зв’яжіться з нами через

    WhatsAp +971545539609.
    Електронна адреса: drmalathi91@gmail.com
    Телеграма: +971545539609

    З повагою доктор Малаті

    ВідповістиВидалити
  93. Ви хочете купити нирку, органи чи продати свою нирку чи органи? Якщо ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансову кризу, і ви не знаєте, що робити, зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам хорошу суму грошей у 500 000 доларів за вашу нирку. Мене звуть доктор МАКСВЕЛЛ .CH. і я невролог у лікарні Білла Рота. Наша лікарня спеціалізується на нирковій хірургії, а також ми займаємося купівлею та трансплантацією нирок від живого та відповідного донора. Ми знаходимося в Індії, США, Малайзії, Сінгапурі. Японія.

    Будь ласка, повідомте нам, якщо ви зацікавлені в продажу або купівлі нирок або
    Organ, будь ласка, не соромтеся зв’язуватися з нами електронною поштою.

    Електронна адреса: birothhospital@gmail.com
    Який номер програми: +31648670212
    Телеграма: +35795537941
    Viber: +31648670212

    З повагою
    Доктор МАКСВЕЛ. CH. (АДМІНІСТРАТОР)
    КЕРІВНИК ВНУТР.

    ВідповістиВидалити
  94. Якщо вас цікавить продаж або покупка нирок
    або вам потрібні гроші для кращого рівня життя, або ви в боргах і хочете продати свою нирку за гроші сьогодні, зв'яжіться з нами, і ми здійснимо вашу мрію, ми купуємо одну нирку за $480 000 доларів ( ЧОТИРИСТА ВІСІМДЕСЯТ ТИСЯЧ Доларів), будь ласка, не соромтеся зв’язатися з нами сьогодні. Мене звати доктор МЕЛАНІ. Я нефролог у ЦЕНТРІ ЗДОРОВ’Я РАКШАН ІНДІЯ. Наша клініка спеціалізується на нирковій хірургії, і ми також лікуємо. Придбання та трансплантація нирок у відповідного донора. Ми знаходимося в Індії, Іспанії, і зацікавлені особи з Об’єднаних держав повинні зв’язатися з нами
    через нашу електронну адресу, указану нижче.
    Ми щедро платимо за донорів нирок, і ці гроші назавжди змінять ваше фінансове життя. Зв’яжіться з нами зараз, щоб дізнатися більше: rakshanhealthcenter@gmail.com
    Додайте WhatsApp або Viber, щоб почати процес
    WhatsApp +1501 530-9061
    Viber: +917396361472

    ВідповістиВидалити
  95. Ви хочете купити нирку, органи чи продати свою нирку чи органи? Якщо ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансову кризу, і ви не знаєте, що робити, зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам хорошу суму грошей у розмірі 500 000 доларів США за вашу нирку. Мене звуть доктор Максвелл, я невролог і медичний консультант лікарні Білла Рота. Наша лікарня спеціалізується на нирковій хірургії, а також ми займаємося купівлею та трансплантацією нирок від живого та відповідного донора. Ми знаходимося в Індії, США, і потрібні лише серйозні люди.

    Будь ласка, повідомте нам, якщо ви зацікавлені в продажу або купівлі нирок або
    Organ, будь ласка, не соромтеся зв’язуватися з нами електронною поштою.

    Електронна адреса: birothhospital@gmail.com
    Номер WhatsApp: +1 (850) 3137832



    З найкращими побажаннями
    Керівник відділу консультацій міжн.
    Д-Р Максвелл К.

    ВідповістиВидалити
  96. Ви хочете купити нирку чи продати свою нирку? Якщо ви шукаєте можливість продати свою нирку за готівку через фінансові труднощі та не знаєте, що робити, зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам хороші 500 000 доларів США за вашу нирку. Мене звуть доктор Філіп М. Я невролог у меморіальній лікарні Бартона, яка є філією індійського госпіталю Білла Рота. Наша клініка спеціалізується на хірургії нирок, а також займаємося залученням донорської нирки та трансплантацією.

    Ми знаходимося в Індії, Туреччині, США, Малайзії, Індії. Якщо ви зацікавлені в купівлі або продажу нирок, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас.

    Whats-app: +1(850) 3137832
    Електронна адреса: memorialbarton@gmail.com


    З найкращими побажаннями
    Головний міжнародний радник
    Доктор Філіп... PHJK

    ВідповістиВидалити
  97. Ви хочете купити нирку чи продати свою нирку? Якщо ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансову кризу, і ви не знаєте, що робити, зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам хорошу суму грошей у розмірі 500 000 доларів США за вашу нирку. Мене звуть доктор ФІЛІП МАКСВЕЛ, я невролог у BARTON MEMORIAL HOSPITAL. Наша клініка спеціалізується на нирковій хірургії, а також займається купівлею та трансплантацією нирок від живого відповідного донора. Ми знаходимося в Індії, Туреччині, США, Малайзії, Індії.

    Якщо ви зацікавлені в продажу або купівлі нирок, будь ласка, не соромтеся зв’язатися з нами за вказаними нижче контактами.

    Whatsapp: +1(850) 3137832
    Електронна пошта: memorialbarton@gmail.com


    З найкращими побажаннями.
    Керівник міжнародної служби.
    Доктор Філіп М. MSC.HDPAD

    ВідповістиВидалити
  98. Ви хочете придбати нирку чи хочете продати свою нирку? Ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансовий зрив, і ви не знаєте, що робити, а потім зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам хорошу суму грошей 500 000 доларів за вашу нирку. Мене звати лікар Філіп Максвелл - невролог у Меморіальній лікарні Бартона та дочірня компанія спеціалізованої лікарні Індії, наша клініка спеціалізується на хірургії нирок, а також ми маємо справу з купівлею та трансплантацією нирок з живим та відповідним донором. Ми розташовані в Індії, Туреччині, США, Малайзії, Індія.

    Якщо ви зацікавлені у продажу чи купівлі нирок, будь ласка, не соромтеся зв’язуватися з нами наведено нижче.


    WhatsApp: +1 (850) 3137832
    E Пошта: memorialbarton@gmail.com


    З найкращими побажаннями.
    Керівник міжнародних справ.
    Доктор Філіп м. Msc.hdpad

    ВідповістиВидалити
  99. Ви хочете купити нирку чи продати свою нирку? Якщо ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансову кризу, і ви не знаєте, що робити, зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам хорошу суму грошей у розмірі 500 000 доларів США за вашу нирку. Мене звати доктор Клінт Перванс, я невролог у BARTON MEMORIAL HOSPITAL і дочірній компанії SPECIALTY HOSPITAL. Наша клініка спеціалізується на хірургії нирок, і ми також займаємося купівлею та трансплантацією нирок від живого та відповідного донора. Ми знаходимося в Індії, Туреччині, США, Малайзії, Індії.

    Якщо ви зацікавлені в продажу або купівлі нирок, будь ласка, не соромтеся зв’язатися з нами за вказаними нижче контактами.


    Whatsapp: +1(850) 3137832
    Електронна пошта: memorialbarton@gmail.com


    З найкращими побажаннями.
    Головний лікар, міжнародний консультант.
    Доктор Перванс М. MSC.HDPAD

    ВідповістиВидалити
  100. Ви хочете придбати нирку чи хочете продати свою нирку? Ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансовий зрив, і ви не знаєте, що робити, а потім зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам хорошу суму грошей 500 000 доларів за вашу нирку. Мене звати лікар Клінта Пуперванс, невролог у Меморіальній лікарні Бартона та дочірня компанія спеціальної лікарні, наша клініка спеціалізується на хірургії нирок, а також ми маємо справу з купівлею та трансплантацією нирок з живим та відповідним донором. Ми розташовані в Індії, Туреччині, США, Малайзії, Індія.

    Якщо ви зацікавлені у продажу чи купівлі нирок, будь ласка, не соромтеся зв’язуватися з нами наведено нижче.


    WhatsApp: +1 (850) 3137832
    E Пошта: memorialbarton@gmail.com


    З найкращими побажаннями.
    Головний медичний директор, міжнародна консультація.
    DR Purvance m. Msc.hdpad

    ВідповістиВидалити
  101. Доброго дня, Ви б хотіли купити нирку чи продати свою нирку? Якщо ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансову кризу, і ви не знаєте, що робити, зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам хорошу суму грошей у розмірі п’ятисот тисяч доларів США (500 000 доларів США) за вашу нирка. Мене звати доктор Максвелл Філіп, я невролог у лікарні BILLROTH. Наша клініка спеціалізується на нирковій та загальній хірургії, а також займається купівлею та трансплантацією нирок від живого та відповідного донора. Ми знаходимося в Індії, США, Малайзії, Сінгапурі.


    Якщо ви зацікавлені в продажу або купівлі нирок, будь ласка, не соромтеся зв’язатися з нами нижче.

    Whatsapp: + 1 (850) 313-7832
    Електронна адреса: billrothmedical@gmail.com


    З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ
    Головний медичний директор (МІЖНАРОДНА КОНСУЛЬТАЦІЯ)
    ДОКТОР МАКСВЕЛЛ ФІЛІП.

    ВідповістиВидалити
  102. Доброго дня, ви б хотіли купити нирку чи ви хочете продати свою нирку? Якщо ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансову кризу, і ви не знаєте, що робити, зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам хорошу суму грошей у розмірі п’ятисот тисяч доларів США (500 000 доларів США) за вашу нирка. Мене звати доктор Максвелл Філіп, я невролог у лікарні BILLROTH. Наша клініка спеціалізується на нирковій та загальній хірургії, а також займається купівлею та трансплантацією нирок від живого та відповідного донора. Ми знаходимося в Індії, США, Малайзії, Сінгапурі.


    Якщо ви зацікавлені в продажу або купівлі нирок, будь ласка, не соромтеся зв’язатися з нами нижче.

    Whatsapp: + 1 (850) 313-7832
    Електронна адреса: billrothmedical@gmail.com


    З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ
    Головний медичний директор (МІЖНАРОДНА КОНСУЛЬТАЦІЯ)
    ДОКТОР МАКСВЕЛЛ ФІЛІП.

    ВідповістиВидалити
  103. Ти хочеш продати мою нирку за гроші чи хочеш купити нирку
    Мене звуть доктор РАКШАН САІ. Я нефролог у ЦЕНТРІ ЗДОРОВ'Я РАКШАН ІНДІЯ. Наша клініка спеціалізується на нирковій хірургії, і ми також лікуємо. Придбання та трансплантація нирок у відповідних донорів. Ми знаходимося в Індії, Нігерії, Сполучених Штатах Америки, Дубаї, купуємо нирку на загальну суму
    $480 000 доларів США (ЧОТИРИСТА ВІСІМДЕСЯТ ТИСЯЧ доларів), якщо ви зацікавлені, будь ласка, зв’яжіться з нами через нашу електронну адресу, вказану нижче. Наша лікарня спеціалізується на операціях на нирках, а також ми займаємося закупівлею та трансплантацією нирок від живого та відповідного донора. Потрібні тільки серйозні люди
    Ми щедро платимо за донорів нирок, і ці гроші можуть назавжди змінити ваше життя. Зв’яжіться з нами зараз, щоб дізнатися більше: rakshanhealthcenter@gmail.com
    WhatsApp +1501 530-9061
    Viber: +917396361472

    ВідповістиВидалити
  104. Доброго дня, ви б хотіли купити нирку чи ви хочете продати свою нирку? Якщо ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансову кризу, і ви не знаєте, що робити, тоді зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам хорошу суму грошей у розмірі п’ятисот тисяч доларів США (500 000 доларів США) за вашу нирка. Мене звуть доктор Максвелл Філіп, я невролог у лікарні BILLROTH. Наша клініка спеціалізується на нирковій та загальній хірургії, а також ми займаємося купівлею та трансплантацією нирок від живого та відповідного донора. Ми знаходимося в Індії, США, Малайзії, Сінгапурі.


    Якщо ви зацікавлені в продажу або купівлі нирок, будь ласка, не соромтеся зв’язатися з нами нижче.

    Whatsapp: + 1 (850) 313-7832
    Електронна адреса: billrothmedical@gmail.com


    З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ
    Головний медичний директор (МІЖНАРОДНА КОНСУЛЬТАЦІЯ)
    ДОКТОР МАКСВЕЛЛ ФІЛІП.

    ВідповістиВидалити
  105. Доброго дня, ви б хотіли купити нирку чи ви хочете продати свою нирку? Якщо ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансову кризу, і ви не знаєте, що робити, зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам хорошу суму грошей у розмірі п’ятисот тисяч доларів США (500 000 доларів США) за вашу нирка. Мене звати доктор Максвелл Філіп, я невролог у лікарні BILLROTH. Наша клініка спеціалізується на нирковій та загальній хірургії, а також займається купівлею та трансплантацією нирок від живого та відповідного донора. Ми знаходимося в Індії, США, Малайзії, Сінгапурі.


    Якщо ви зацікавлені в продажу або купівлі нирок, будь ласка, не соромтеся зв’язатися з нами нижче.

    Whatsapp: + 1 (850) 313-7832
    Електронна адреса: billrothmedical@gmail.com


    З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ
    Головний медичний директор (МІЖНАРОДНА КОНСУЛЬТАЦІЯ)
    ДОКТОР МАКСВЕЛЛ ФІЛІП. aqw

    ВідповістиВидалити